Utazás kép fő

ADVENT BÉCSBEN

ÉS SCHÖNBRUNNBAN

Időpont: 2023. december 16.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

 

Folyamatos utazás Bécsig, megérkezés a Belvárosba,  a Maria-Theresien térhez. Itt szállhatnak ki azok az utasaink, akik nem kívánnak a Schönbrunni kastélyhoz ellátogatni.

Innen busszal továbbutazunk a Schönbrunni kastélyhoz, ahol a 40 termet bemutató programon lehet részt venni (Grand Tour, Belépők: felnőttek: 29,00 €, Gyerekek (6-18 év): 21,00 €,

Diákok (19-25 év): 24,00 € diákigazolványt kell felmutatni, (az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak) majd a szabadidőben a kastély előtti sajátos barokk karácsonyi vásár forgatagában, ahol a forralt bor megkóstolására is lehetőség nyílik. A kastélylátogatás után visszautazás a Belvárosba.

Ezen a napon ellátogatunk a híres bécsi Christkindlmarkthoz is, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

A nap további részében szabadidő, melynek keretében megtekintésre javasoljuk a következő látnivalókat: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse.

Visszaindulás 17.30 órakor – forgalomtól függően – a reggeli érkezés helyéről, visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 10.990,- Ft/fő

+ városbelépő: 5,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő   

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!


undefined ikon
ADVENT BÉCSBEN
ÉS SCHÖNBRUNNBAN 1ADVENT BÉCSBEN
ÉS SCHÖNBRUNNBAN 2ADVENT BÉCSBEN
ÉS SCHÖNBRUNNBAN 3ADVENT BÉCSBEN
ÉS SCHÖNBRUNNBAN 4ADVENT BÉCSBEN
ÉS SCHÖNBRUNNBAN 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

10 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.