Utazás kép fő

AUSZTRIA – FAMILYPARK

KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

Időpont: 2024. augusztus 20.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Az eleinte meseparknak készült intézmény mára már egy közép-európai kis Disneylandé nőtte ki magát. Minden korú gyereknek kínál szórakozást, a babától a tinédzserig mindenki talál magának megfelelő élményt. 145.000 négyzetméteren terül el a Fertő tó nyugati partjától pár kilométerre.

Indulás reggel 7 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Ausztriába a Familyparkba.

A park területe négy jól elkülöníthető részre oszlik, a bejárattól kiindulva először az „Élményvár” (Erlebnisburg), majd a legrégebbi rész a „Meseerdő” (Märchenwald), utána a „Tanya” (Bauernhof), majd a park másik oldalán a „Kalandsziget” (Abenteuerinsel) található.

Az Élményvár játékai szinte talán a legváltozatosabbak, az izgalmas sárkányvártól az érdekes kacsakörhintán át a nem túl ijesztő hullámvasútig. Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket.

Meseerdő szelídebb élményekkel várja főleg a kisebbeket, a fák között sétálva megelevenednek a híres mesék szereplői, találkozhatunk Hófehérkével és a hét törpével, vagy Jancsival és Juliskával is. De csatangolhatunk az elvarázsolt kastélyban is. Mini vonatokra, kisautókra is fel lehet ülni.

Falusi portán igazi állatokkal is lehet találkozni, sokat meg is lehet simogatni, vannak őzikék, szamarak, kecskék, kisállatok. Ki lehet próbálni a malac hátán történő vasutazást, vagy az össze-vissza pörgő almavasutat. Természetesen, ahogy az egy jó tanyához illik traktorozni is lehet, sőt egy extra euróért tehenet is lehet fejni. Itt található a legújabb attrakció a Rattenmühle, egy családi hullámvasút, a négy férőhelyes kocsik meglehetősen nyaktörő tempóval száguldoznak, meredek és igen gyors hegy- és völgymenetekkel.

Kalandszigeten már vízi játékokkal is találkozhatunk, talán ez a legnépszerűbb része az egész parknak, a krokodilos vízi hullámvasút, vagy az óriási Templom-csúszda, ill. a méretes sárkány hajóhinta. A Tengeri Sárkány-ból pedig az egész Fertő tavat beláthatjuk. A repülő halak mellett óriási homokozó is várja a kisebbeket.

Az egész napos kikapcsolódás után 17.30 órakor visszaindulás Budapestre, érkezés 21-22 óra körül.

Belépők: 3-99 év között: 34,- €/fő, csoportos jegy 20 főtől 29,- €/fő. (Az ár tájékoztató jellegű, változhat!!!)

A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden tematikus részlegén. Néhány további játék, például a vízágyú, valamint az automaták zsetonokkal működnek, amelyeket külön kell megvásárolni.

14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében (alsó korhatár 18 év) látogathatják a parkot.

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 13.990,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
AUSZTRIA – FAMILYPARK
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK 1AUSZTRIA – FAMILYPARK
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK 2AUSZTRIA – FAMILYPARK
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK 3AUSZTRIA – FAMILYPARK
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK 4AUSZTRIA – FAMILYPARK
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.