Utazás kép fő

TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN 

Balatonszárszó és Siófok

Időpont: 2023. április 17. (hétfő)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.30 órakor


Magyarország legnagyobb Tulipánszürete közel félmillió tulipánnal vár! A tavalyi elsöprő népszerűségnek köszönhetően idén tavasszal dupla mennyiségű tulipán, újabb területek és teljesen új fotós elemek várják látogatóinkat a Balaton mellett!

Két, fotózás céljára elkülönített tulipánmező garantálja a látványos hátteret a szüreteléshez. A további területek folyamatosan virágoznak, ahova változatos fajtájú, színű és alakú tulipánokat ültettek. Szakaszosan nyitják meg a leszedhető sorokat, így biztosítva, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak.

Program

A közel 7 hektáros Kőröshegyi levendulás festői környezetben helyezkedik el. Tavasszal virágzó tulipánmezők varázsolják el az ide érkezőket. Rendkívül változatos fajtájú, színű és alakú tulipánokat láthatunk mindössze 2 kilométerre a Balatontól. A birtok kellemes, tiszta és szépen rendezett, ráadásul lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkezik. Lehetőség van vásárlásra is. A virágokon kívül különböző kézműves termékeket is árulnak. Következő programunk a balatonszárszói József Attila Múzeum megtekintése lesz. Az itteni villasoron, az egykori Horváth-panzióban töltötte utolsó napjait a költő, és innen indult arra a sétára, melyről nem tért többé vissza. Látogatás után Siófokra indulunk. A Széplaki városrészen áll egy különös, fejtetőre állított piros ház. Egy teljesen berendezett ház, ami várja látogatóit, viszont vicces kép fogadja a belépőt, mert minden részletében fordított képet mutat. Egy különleges ásványgyűjteményt nézünk még itt meg, mely sokak szerint Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye, ahol a tárlókban mintegy 3000 ásványt csodálhatunk meg. Az Erdély területéről származó ˝bányavirágokat˝ tekintve bizonyára az egész Földön nincs teljesebb magánkollekció. Indulás Budapestre 18 órakor, érkezés 20 óra körül. Belépők kb.: 5.500,- Ft/fő

Részvételi díj: 14.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN 1TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN 2TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN 3TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

9 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.