Utazás kép fő

Demjén (Cascade Barlang- és Élményfürdő)

Időpont: 2023. február 26.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.00 órától a  Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.30 órakor 

Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének 1500 négyzetméternyi vízfelülete titkokat csobog a fülébe. A 760 méteres barlangfürdő látványát az Avatar film ihlette.

Program 

Elutazás reggel 7.30 órakor a Népligetből, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjébe.

Barlangfürdőről: A Demjéni vízi park újraértelmezte a víz és park házasságát, és egy olyan Aquapark jött létre, ahol az amúgy színtelen víz is a szivárvány összes színében mutatja meg magát. A különleges csobbanások otthona ez, ahol a gumikarikás rafting és kamikaze csúszdán, az osztott pályás csúszdán át visz az út a vízig, de akár 4,5 méter magasságából is bárki belevetheti magát a biztonságos hullámokba.

 

Termálfürdő: A fürdő vize 690 méter mélyről tör fel, a hazai gyógyvizek egyik előkelő elixírje. Aki elmerül benne, az játékba kezd az idővel, hisz a vizük felveszi a harcot az öregedéssel, megújítja a bőrt, táplálja a testünk csontjait, pezsdíti az izmokat, a vérkeringést, és erősíti a lelket.

A barlangfürdő wellness részlegén, hétvégeken 14 és 16 órától szauna szeánszot tartanak. A belépésnél megváltott belépőjegy a szauna szeánszokon való részvételt tartalmazza!

A belépőként szolgáló karórákért 1.000,-Ft/db készpénz kauciót számol fel a fürdő, melyet a karóra leadása esetén visszatérít. Érkezéskor, a karóra feltöltött összeggel a fürdő vendéglátó egységeiben vásárolhatnak. A karóra a két fürdő között korlátlan átjárást biztosít a megváltott napon.

Visszaindulás Budapestre 18 órakor.

Két fürdő használata egy belépőjegy áráért:

Belépő ára: 7.690,-Ft/fő  (az árak változtatását a fürdő fenntartja) 


Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 8.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
Megtelt
Demjén (Cascade Barlang- és Élményfürdő) 1Demjén (Cascade Barlang- és Élményfürdő) 2Demjén (Cascade Barlang- és Élményfürdő) 3Demjén (Cascade Barlang- és Élményfürdő) 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.