Utazás kép fő

Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben**

A több ezeréves, 12 ezer lakosú Porec ma is a római kori városszerkezetre épül, meghagyva az eredeti utcaszerkezetet, és utcaneveket. Számos régi templom, rom és épület nagyon érdekessé, történelmi emlékeit tekintve szinte egyedülállóvá teszi e tengerparti üdülővárost. A rómaiak, gótok, frankok, szlávok, és velenceiek mind otthagyták kéznyomukat a településen. A gazdag kulturális örökség rendkívül sok látnivalót kínál. Porec éghajlata is kellemes, nyáron nélkülözi a hőséget. A legmelegebb hónap augusztus, ekkor az átlaghőmérséklet 30 fok körül van. A turistákra nagy figyelmet fordít a városka, igen kiépült turistaközpontról van szó: mindenféle kategóriájú szálláshely található itt, a parkok, a közterek is szépen gondozottak. Pizzériák, hangulatos éttermek, kávézók, éjszakai bárok, szórakozóhelyek, kaszinók és számtalan sportolási lehetőség (70 sportot űzhetünk itt, és 165 teniszpálya fekszik a városban!) teszik élményekkel gazdaggá az üdülést. A fiatalok számára rendkívül gazdag éjszakai életet kínál Porec (a legjobb szórakozóhelyek az óvároson kívül találhatóak), de a gyermekes családok is jól érezhetik itt magukat. 

2024.06.22.-06.29.    Részvételi díj: 229.900,-Ft/fő      Budapesti és pécsi indulás

2024.06.29.-07.06.    Részvételi díj: 241.900,-Ft/fő      Budapesti és pécsi indulás

Részvételi díj tartalmazza:

A szállást 2 ágyas Classic balkonos szobákban 7 éjszakára, félpanziós ellátást, welcome drinket, csoport kísérőt, autóbusz költségét.

Részvételi díj nem tartalmazza:

üdülőhelyi díj: 4.900,- Ft/fő/hét, 12-18 évig: 2.500,- Ft/fő/hét.,

12 éves korig pótágyon: 129.900.-Ft/fő

12-14 éves korig pótágyon: 144.900.-Ft/fő

Egyágyas felár: 30.000.- Ft/fő

biztosítás

Fakultatív kirándulások:

Pula autóbusszal: 6.000.-Ft/fő

Rovinj autóbusszal 6.000.-Ft/fő

Opatija autóbusszal: 6.000.-Ft/fő

Program

Indulás reggel Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés délután a szállodába.

Szabadprogram, pihenés, üdülés a tengerparton. Utolsó nap reggeli után hazaindulás. Fakultatív programok a helyszínen.

Fekvése: a több épületből álló szálloda Poreč belvárosától 5 km-re található, napfényes, zöld övezetben, a Zelena Laguna üdülőövezetben.

Strand: 50 m-re található a kék zászlós strand, kavicsos, sziklás, részben betonozott.

Elhelyezés: egyszerű bútorokkal berendezett szobák, zuhanyzóval és WC-vel. TV, klíma, hűtő nincs a szobákban. A pótágy kis méretű, összecsukható fotelágy (méretéből adódóan felnőttnek nem alkalmas, inkább csak gyerekek tudják használni 12 évig javasolt).

Ellátás: svédasztalos félpanzió.

Szolgáltatás: étterem, külső tengervizes medence, kávézó, mini golf, teniszpálya, masszázs (térítés ellenében), animációs programok(06.02.-08.30.-ig), ajándékbolt, TV a közösségi terekben, táncestek, koktél bár, sportolási lehetőségek, vízisport eszközök kölcsönzése, wi-fi ingyenesen a recepciónál. Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:

Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.

Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.

Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat, valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.

Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.

A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek! Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem. Karton ásványvizeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda és visszaútra is vonatkozik, az utazás ideje az átlagosnál hosszabb, (12 óra) kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe és jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél.

Tervezett menetrend:

oda:

Budapest, Bok csarnokkal szemben, Dózsa György út /OMV kút/ 00:30

Dunaújváros, Tesco parkoló, 02:30

Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 03:30

Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 05:00

Kaposvár, Tesco parkoló, 06:15

Nagykanizsa, Tesco parkoló, 07:30

vissza:

Porec 10:00

Nagykanizsa 15:00

Kaposvár 16:15

Pécs 17:30

Szekszárd 19:00

Dunaújváros 20:00

Budapest 22:00Cím

Időpont: 2023. augusztus 18.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Partner irodánk: Istria 94 Tours

undefined ikon
Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 1Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 2Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 3Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 4Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 5Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 6Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 7Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 8Egyhetes pihenés autóbusszal Porecsen a Hotel Delfinben** 9
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

241 900 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.