Utazás kép fő

BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ -

MÁTRADERECSKE MOFETTA -

EGER SZÉPASSZONY VÖLGY

Időpont: 2024. január 25. (csütörtök)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Először Bükkszékre látogatunk a Salvus gyógyvizes fürdőjébe. 4 órás fürdőzésre lesz lehetőség, aki szeretne ebédelni is lesz lehetőség.  A Salvus gyógyvíz magas oldott ásványi sótartalmú víz, pontos besorolását tekintve az alkáli- hidrogén-karbonátos, valamint brómos-jodidos gyógyvizek közé tartozik. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz.  A fürdő specialitása az inhalatórium, ami egy olyan helyiség, ami légúti megbetegedések gyógyítására szolgál, mégpedig úgy, hogy a betegek gyógyvizes párát lélegeznek be. 

Kék Zónák a világon azok a területek ahol az emberek hosszú egészséges életet élnek. A Kék Zónák mintájára Mátraderecskén ahol még a levegő is gyógy-tényező, alapították meg az Életenergia Falut. A program által a résztvevők megtapasztalhatják, és akik még nem ismerik, megismerhetik a szén-dioxid kezelést és annak gyógyító hatását, bemutatjuk a Mofetta épületét majd személyes konzultáció és vérnyomásmérést követően részt vesznek egy 25 perces próbakezelésen. (kezeletlen magas vérnyomás fennállása esetén, 14 év alatt a próbakezelésen nem lehetséges) A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy a szén-dioxidkezelés jó eredménnyel tud segíteni azon embertársainknak, akik érrendszeri, magas vérnyomás, cukorbetegség érszövődményei, fekélyes és különböző reumatológiai betegségekben szenvednek. A Mofetta intézet vezetése és dolgozói mindent megtesznek azért, hogy ezt a páratlan kincset, természetes úton feláramló széndioxidos gázt- biztonságos, esztétikus és hangulatos környezetben vehessék igénybe a gyógyulni vágyók!

A hosszú élet titka a mozgás, egészséges táplálkozás, lelkei egyensúly mellett a mérsékelt vörösborfogyasztás.

A program utolsó állomásaként Egerbe a Szépasszony völgybe látogatunk, ahol a résztvevők az Egri Borvidék egyik legismertebb tradicionális családi borászatánál bórkóstolón vehetnek részt (kérjük foglaláskor jelezni!) és borvásárlásra is lesz lehetőségük. A kóstoló, 3 palackozott + 2 folyóbor kóstolása (5 * 1dl bor / fő)

Belépők:

Mofetta program 2.500 Ft/fő,

Salvus Gyógyfürdő 4 órás jegy 4.500 Ft/fő,

Borkóstoló program 4.490 Ft/fő.

(ezeket az autóbuszon az idegenvezető szedi majd össze)

Részvételi díj: 18.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 13.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ - MÁTRADERECSKE MOFETTA - EGER SZÉPASSZONY VÖLGY 1BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ - MÁTRADERECSKE MOFETTA - EGER SZÉPASSZONY VÖLGY 2BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ - MÁTRADERECSKE MOFETTA - EGER SZÉPASSZONY VÖLGY 3BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ - MÁTRADERECSKE MOFETTA - EGER SZÉPASSZONY VÖLGY 4BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ - MÁTRADERECSKE MOFETTA - EGER SZÉPASSZONY VÖLGY 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

13 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.