Utazás kép fő

PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (nonstop)

Időpont: 2022. október 8.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett) 

Indulás: 1.00 órakor

Harmónia és varázslat. Ez fogadja a látogatókat a Plitvicei Nemzeti Parkban, mely évente egyre vonzóbb a turisták között! Idén Önnek is látnia kell végre ezt az oly könnyedén elérhető szépséget! Európa egyik legszebb természeti kincse. A tavaknál sétálva olyan érzésünk van, mintha egy mesevilágba csöppennénk. Csodálva nézi az ember a víz játékát, tündöklő színeit."

Program

Indulás az adott napon hajnali 1 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás a Plitvicei-tavak vidékére, éjszaka az autóbuszon. Útközben rövidebb pihenőket tartunk. Érkezés a reggeli órákban (várhatóan 8-9 óra körül) a Plitvicei Nemzeti Parkhoz. A park legérdekesebb látnivalója a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgókforrások és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magasból, hatalmas robajjal zúdul alá. 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A parkban tett gyalogos látogatás kb. 5-6 órát vesz igénybe. 16 órakor indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Várható érkezés Budapestre 23-24 óra körül.

Belépő: 250,- kuna

Regisztráció a parkba 20 HRK/fő. 

A parkban csak kártyás fizetés lehetséges, a készpénzt nem fogadják el.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő ára is elfogadásra kerül.

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 15.490,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.160,- Ft/fő   

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hr ikon
Megtelt
PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (nonstop) 1PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (nonstop) 2PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (nonstop) 3
Akcióföldön1naposutazas1naposkulfoldinonstopNon-Stop
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.