Utazás kép fő

ADVENT BÉCS – PRATER

Madame Tussauds Panoptikum

Időpont: 2024. november 23.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Megjegyzés: az útvonal változtatásának jogát fenntartjuk!

Program

Elutazás reggel 7.00 órakor, folyamatos utazás Bécs belvárosába, a Maria-Theresien térhez. Egész nap szabadidő, vagy látogatás a Práterben, ahol Bécs egyik különlegessége, a világhírű Madame Tussauds Panoptikum várja a látogatókat (belépő 10 főtől 19 €). Az érdeklődők 70 viaszfigurával találkoznak. Ferenc József és Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat, a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg.

A Panoptikum meglátogatása után elvegyülhetünk a Práter karácsonyi vásárában. Rengeteg program a színpadon, egy varázslatos téli világ a vidámpark területén, ahol az attrakciók, hinták is üzemelnek. Majd visszaszállunk autóbuszunkra 14 óra körül és a Mária Terézia térre (a Belváros szívébe) visszük be utasainkat. Ezután szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség. Visszaindulás 17.30 órakor – forgalomtól függően – a reggeli érkezés helyéről. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra körül.

Részvételi díj: 21.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 12.490,- Ft/fő

+ városbelépő: 10,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP+stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT BÉCS – PRATER
Madame Tussauds Panoptikum 1ADVENT BÉCS – PRATER
Madame Tussauds Panoptikum 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.