Utazás kép fő

ADVENT GRAZBAN,

ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ

Időpont: 2024. december 21

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.00 órakor

Program

Graz adventkor csodálatos fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll. Választhatunk a számos adventi koncert közül, vagy csak tehetünk egy kiadós sétát az ünnepi díszbe öltöztetett városban. A legkülönfélébb kulináris finomságok csábító illata lengi be a főtéren található karácsonyi vásárt, amely feledhetetlen élményt ígér minden látogatónak.

Indulás Budapestről 6:00 órakor. Folyamatos utazás, útközben rövid pihenőkkel Rogner Bad Blumauba, ahol a Hundertwasser által épített fürdővel ismerkedünk meg egy vezetés keretében. A fürdő és a szállodaépületek szertelen, színes formái és a jellegzetes aranyszínű hagymakupola már messziről hívogat. A létesítmény épületei szelíden ölelik körbe a szabadtéri medencék egy részét.  Egy finom süteményt és egy kávét fogyasztunk el a túra befejezése képen. Majd Graz felé veszük az irányt.

A kora délutáni órákban érkezünk Stájerország fővárosába, Grazba. Megnézzük a Tartományi Székház udvarán a faragott jégszobrokat, a jászolt, amely 50 tonna jégből készül. Megtekintjük a Szent Egyed székesegyházat, a Hercegi várat, II. Ferdinánd mauzóleumát. Felkeressük a Christkindlmarktot, ahol az adventi időszakban változatos programkínálat gondoskodik a megfelelő karácsonyi hangulatról: adventi éneklés, gospelkoncertek, regionális kórusok és együttesek, hangulatos adventi séták, krampuszfutások és maskarás felvonulások gondoskodnak róla, hogy az advent Grazban feledhetetlen élmény legyen. Várható visszaérkezés Budapestre 22 óra körül. Belépők: kb. 20 €

Részvételi díj: 26.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 17.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT GRAZBAN,
ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ 1ADVENT GRAZBAN,
ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ 2ADVENT GRAZBAN,
ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ 3ADVENT GRAZBAN,
ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.