Utazás kép fő

Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. július 24. - augusztus 4.

(Balkonos kabin, fedélzeti teljes ellátás)

Ár: 1 589 900 Ft/fő.-

Az Ön részvételi díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza: repülőút Budapestről és vissza, transzferek a helyszínek között, minden adó és kötelező borravaló, teljes ellátás a hajón kiválasztott kabinkategóriában, magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes ideje alatt, és fordítás a fakultatív kirándulásokon. Ezekkel a szolgáltatásokkal garantáljuk, hogy az utazás kényelmes, gondtalan és felejthetetlen élmény legyen. Ez a varázslatos hely nem más, mint Izland.

Utazásunk Július 24-én Hamburgban, Németországban kezdődik, a kaland Budapestről indul. Az első estén, a hamburgi kikötő fényei alatt állva, az elkövetkezendő kalandok gondolatával töltődünk fel izgalommal.

Július 25-én, az MSC Preziosa fedélzetén töltött második napon, a nyílt tenger szépségét élvezhetjük kényelmes és luxus körülmények között, belevetjük magunkat a fedélzeti programokba és szolgáltatásokba. A hajón található bárok és társalgók erre tökéletes helyszínt biztosítanak A hajó esti programjaiban élő zene, show-műsorok, vagy akár csillagvizsgáló est is szerepelhet.

​Július 26-án, megállónk Invergordonban kezdődik, a Skót-felföld szívében, lehetőségünk nyílik felfedezni a Skót-felföld csodáit. Ellátogatunk a híres Loch Ness-hez, remélve, hogy megpillantjuk a legendás szörnyet, míg mások a whisky lepárlókat kereshetik fel, hogy megízleljék Skócia híres italát. Elhagyva Invergordon kikötőjét továbbhaladunk Izland gyönyörű fjordjai felé.

Július 27-én, az MSC Preziosa negyedik napján, a nyílt tengeren töltjük időnket, ahol a vendégek a hajó luxus szolgáltatásait és a tenger nyugtató látványát élvezhetik. Ez a nap kiváló alkalom a pihenésre, kikapcsolódásra és a hajó számos szórakoztató lehetőségének felfedezésére. Lazító spa-kezelések, vagy napozás a medence partján.Táncórák, főzőbemutatók vagy társasjáték versenyek, workshopok várják az utasokat. Este élő zene, színházi előadások vagy filmvetítések. Ez a nap a tengeri élet teljes élvezetéről szól, miközben a hajó folytatja útját Izland felé, várva a következő izgalmas kikötőt és új kalandokat.

Július 28-29-én Reykjavíkban, Izland fővárosában töltjük időnket. Ellátogathatnak a híres Gullfoss-vízeséshez, a Geysir geotermikus területhez vagy a Thingvellir Nemzeti Parkba, ahol az európai és amerikai tektonikus lemezek találkoznak.

​Július 30-án, Isafjordurba, egy festői izlandi kisvárosba érkezünk. Isafjorduron a természet kedvelői számos kalandot találhatnak. Túrázhatnak a fjordok mentén, csónakázhatnak a kristálytiszta vizeken, vagy részt vehetnek bálna- és delfinleső túrákon. A környék flórája és faunája egyedülálló élményt nyújt.

​Július 31-én, Akureyribe érkezünk, Izland egyik legnagyobb városába, a gyönyörű Eyjafjord végénél. A gyönyörű történelmi belváros hangulatos utcákkal, színes házakkal és látványos templomokkal tökéletes hely a sétálásra és a helyi élet megismerésére.

Augusztus 1-jén, ismét a nyílt tengeren haladunk. Ez a nap remek lehetőséget nyújt arra, hogy közelebbről megismerjük ezt a lenyűgöző hajót, és kihasználjuk annak minden kényelmét és szolgáltatását.

Augusztus 2-án, Kirkwall kikötőjében, az Orkney-szigeteken, Egyesült Királyságban horgonyozunk le. Kirkwall, az Orkney-szigetek fővárosa. A látogatók megcsodálhatják a Szent Magnús-katedrálist, és felfedezhetik Skara Brae-t, a jól megőrzött neolitikus falut. A whisky szerelmesei az Orkney-szigetek lepárlóiban ismerkedhetnek meg a skót whisky készítésének művészetével. A vendégek bejárhatják Kirkwall színes utcáit.

Augusztus 3-án, az MSC Preziosa fedélzetén a nyílt tenger békéjében és nyugalmában élvezhetik a hajózást. Ez a tengeri nap lehetőséget ad a vendégeknek, hogy visszatekintsenek az eddigi kalandokra, miközben a hajó lassan visszatér az utazás kiindulópontjára, Hamburgba.

Augusztus 4-én, az MSC Preziosa hajóútjának utolsó napján, az utasok elhagyják a hajót Hamburgban. A csoportunk buszra száll, és elindul a hamburgi repülőtérre, ahonnan menetrend szerinti járatokkal térünk vissza Budapestre.

Az Ön részvételi díja az alábbiakat foglalja magában:

 • Repülő

 • Adók, illetékek és borravalók

 • Prémium ellátás a hajón:

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő

 • Magyar nyelvű fordítás a kirándulásokon

Kiegészítő szolgáltatások:

 • Biztosítások:

 • Fakultatív programok:

 • Italcsomag:

 • Internet:

Ellátás a hajón:

 • Az alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea és a reggelinél kínált gyümölcslé.

 • Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében és az étkezések alatt a fő éttermekben.


Készüljön fel egy lenyűgöző kalandra, ahol a természet grandiózus csodái és a luxus hajózás egyedülálló kombinációjában részesül. Izland, az északi csoda várja Önt, hogy felfedezze varázslatos tájait a MSC Preziosa fedélzetén. Indulásunk Hamburgból vezet el a lélegzetelállító Egyesült Királyság és Izland csodás tájaira.

Partner irodánk: MSC Preziosa Hajóutad

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos tengeri hajóút 1Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos tengeri hajóút 2Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos tengeri hajóút 3Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos tengeri hajóút 4Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos tengeri hajóút 5Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos tengeri hajóút 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.