Utazás kép fő

Makó – Hagymatikum fürdőzés

– a Hagymafesztivál idején

Időpont: 2024.szeptember 15.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Program

Először Makón a festői Maros partot keressük fel, ahol a Lombkorona sétány is található. A sétányon találkozhatunk hagyományos függőhíddal, acélkorongos függőhíddal, valamint dzsungelhíddal is, melyek a magasban történő sétánkat teszik még izgalmasabbá.  Megpihenhetünk a Hagymaterasz árnyas részein, felmehetünk a kilátótoronyba a pazar panorámáért, vagy éppen kipróbálhatjuk a lejutás leggyorsabb módját, a vállalkozó kedvűeknek készült óriás csőcsúszdát. A látogatás után továbbutazunk Makó belvárosába, ahol a város híres fürdőjében a Hagymatikumban lehet fürdőzni. A makóiak szerint a fürdők fürdője egy élmény-, gyógy- és wellness részlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. Az először 1956-ban felszínre hozott termálvízre öt évvel később épült első ízben kiszolgáló épület. Ma azonban az egyedülálló organikus épületegyüttes fokozza az élményt. A 2012 januárjában átadott impozáns épületet Makovecz Imre a kortárs magyar építészet legismertebb alakja tervezte. Formáját a kisváros hungarikumnak számító vöröshagyma ihlette.

18 különböző medencével, 7 fajta száraz és 1 infra szaunával, 1 gőzkabinnal, wellness és szépségszolgáltatásokkal az ország és Európa egyik legkülönlegesebb élmény-, gyógy- és wellness szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexuma. Beltéri medencéi között barlang medence, kaland medence, relax medence, különböző gyermekmedencék, valamint úszásra is alkalmas hőfokú tanmedence áll rendelkezésre. A fürdő teljes felújításon, bővítésen esett át ebben az évben, megújulva várja látogatóit.

Ezen a hétvégén rendezik meg a hagyományos Hagymafesztivált. A fesztivál a település jelentős szakmai, kulturális és zenei eseménye. A hagyományokhoz híven ilyenkor kiállítók érkeznek és mutatják be termékeiket és kézműves áruikat, ezzel igazi színes forgatagot alkotva, ahol lehetőség lesz szétnézni, vásárolni. Várható visszaérkezés Budapestre, 20 óra körül.

Belépők: kb. 1.500, - Ft/fő + fürdő belépő (3.100, - Ft/fő NY/D 2.300, - Ft/fő)

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.290,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
MAKÓ – Hagymatikum fürdőzés
Hagymafesztivál idején 1MAKÓ – Hagymatikum fürdőzés
Hagymafesztivál idején 2MAKÓ – Hagymatikum fürdőzés
Hagymafesztivál idején 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.