Utazás kép fő

ADVENT OPATIJA

ÉS A PLITVICEI-TAVAK

1 éjszaka szállással

Időpont: 2024. november 30- december 01.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.00 órakor

Elhelyezés: 3*-os szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás: félpanzió

Program

„Az Opatijai Advent már több százezer látogató szívét meghódította, valamint rangos díjakat is elnyert – többek között bekerült Európa legjobb adventi programjai közé, Opatija városát pedig az egyik legszebben feldíszített adventi úti célnak nyilvánították.”

1. nap: Indulás a Népligetből és folyamatos utazás után megérkezünk Opatijába. Gyalogos városnézésünk során megismerkedünk Opatija, patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival. Elsétálunk a Villa Angilinahez, amely egykor egy nyári rezidencia volt. Fotót készíthetünk az Opatija szimbólumaként ismert, Lány sirállyal szobornál. Ahonnan gyönyörű panorámában lesz részünk a Kvarner öbölre és Opatijára. Egy szakaszon sétálunk a Lungomare tengerparti sétányon, egyik oldalon a tenger, sok kis eldugott öböl, sziklák közötti lejárat a tengerhez, másik oldalon hatalmas, impozáns villák, hotelek. Utána belevetjük magunkat a varázslatos adventi hangulatba. A tél a legszebb és legemlékezetesebb élményeket ajándékozza nekünk. Amikor a tenger hullámain az adventi fények játszanak. A város utcáit és történelmi parkjait ellepik az ünnepi különlegességek, csábító desszertek, a forralt bor és a tea megmelengeti a testet. A világ legvarázslatosabb helyén találja magát, és részese lehet, az egyik legszebb Adventnek. Szállásunk elfoglalása.

 2. nap: reggeli után elutazunk a Plitvicei Nemzeti Parkhoz. A park legérdekesebb látnivalója a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magasból, hatalmas robajjal zúdul alá. 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A parkban tett gyalogos látogatás kb. 5-6 órát vesz igénybe. 16 órakor indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Várható érkezés Budapestre 23-24 óra körül.

Belépő: 10 €/fő. Regisztráció a parkba: 3 €/fő. A parkban csak kártyás fizetés lehetséges, a készpénzt nem fogadják el.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő ára is elfogadásra kerül.

Részvételi díj: 58.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 47.990,- Ft/fő

Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő pluszadók: 10 euro/fő (buszon fizetendő)

Egyágyas felár: 9.700, Ft/fő                           

Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

          BBP + stornó biztosítás: 2.880,- Ft/fő     

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT OPATIJA
ÉS A PLITVICEI-TAVAK
1 éj szállással  1ADVENT OPATIJA
ÉS A PLITVICEI-TAVAK
1 éj szállással  2ADVENT OPATIJA
ÉS A PLITVICEI-TAVAK
1 éj szállással  3ADVENT OPATIJA
ÉS A PLITVICEI-TAVAK
1 éj szállással  4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.