Utazás kép fő

KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ

FONYÓD – KRIPTA VILLA

Időpont: 2023. július 30.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Elutazás reggel 7 órakor a Népligetből. A Balatontól mintegy 30 kilométerre, Somogyvámos mellett, csodálatos természeti környezetben található a 150 hektáros Krisna-völgy. A kulturális központ Európában egyedülálló létesítmény, melynek célja a természetes életmód és a szellemi-lelki harmónián alapuló kultúra bemutatása a Védák alapján. Az 1500 négyzetméteres, falfestményekkel és domborművekkel gazdagon díszített indiai templom szentélyében a látogatók a tradicionális szertartásokat is megtekinthetik. Ezen a napon kerül megrendezésre a Krisna-völgyi búcsú, amely sok látnivalóval és különlegességgel vár minden érdeklődőt. Ezen a napon látogatható minden objektum a területen, így a Tehénvédelmi központ és az iskola, vagy a biokertészet. A színpadon folyamatosan műsorok léthatók, pl. egy indiai esküvő tanúi is lehetünk. A spirituális érdeklődőket is változatos programok várják. A gasztronómia kedvelői pedig a tradicionális konyhával ismerkedhetnek.

A délután folyamán tovább utazunk Fonyódra, a Balaton partra. Itt szabadidő áll rendelkezésre (Balaton-parti séta, lángosozás, sütkérezés), illetve lehetőség lesz meglátogatni Fonyód különleges látnivalóját, a Kripta villát, és megismerni romantikus történetét. A Balaton egyik legszebb panorámájával rendelkező kávézója található a villában. Visszaérkezés Budapestre 21 óra körül. Belépő: kb. 4.500,- Ft/fő

Részvételi díj: 14.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
Megtelt
KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
FONYÓD – KRIPTA VILLA 1KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
FONYÓD – KRIPTA VILLA 2KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
FONYÓD – KRIPTA VILLA 3KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
FONYÓD – KRIPTA VILLA 4KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
FONYÓD – KRIPTA VILLA 5KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
FONYÓD – KRIPTA VILLA 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.