Utazás kép fő

Lisszabon városlátogatás

332 350 Ft

277 490 Ft /fő

Időpont: 2024. Június 16-20.

Elhelyezés: Kétágyas szoba, 4*-os szálloda

Étkezés:Reggeli

Indulás:Budapest

Program

1.  nap: Érkezés Lisszabonba a Wizzair menetrend szerinti járatával. Transzfer a szállodába.  

2.  nap: Félnapos buszos városnézés során megismerkedünk Lisszabon főbb nevezetességeivel: Jeromos kolostor; Santa Mária templom; Felfedezők emlékműve, Torre de Belém. Délután bemegyünk a belvárosba, ahol további látnivalókat keresünk fel. A Szent György erődből, amely a város legmagasabb pontjára épült, gyönyörű kilátás nyílik a történelmi városnegyedre, az Alfama-ra, majd utazás a híres lisszaboni 28-as villamossal.  

3. nap: Egész napos fakultatív buszos kirándulás a mesés Sintrába, melynek fő látnivalója a domb tetején magasodó színes Pena Palota. Nyugat felé tovább haladva érjük el az európai szárazföld legnyugatibb pontját, Cabo da Rocat. Visszafelé kitérőt teszünk a hangulatos és történelmi nevezetességekben gazdag Cascaisba és a fényűző üdülővárosba, Estorilba. A program után transzfer a szállodába.
 
4.     nap Reggeli után szabadprogram vagy városnézés idegenvezetőnkkel. Késő délután transzfer a repülőtérre hazautazás Budapestre.

Fakultatív kirándulás

Egész napos kirándulás Sintra -Pena Palota belépőjeggyel*: 48 900 Ft/fő (min.15 fő)

*2024. január 1-től a Pena Palota maximum 25 főre korlátozta a csoportok létszámát. A 25 főt meghaladó csoportok esetén időpont eltolással történik a palota megtekintése. Minden esetben idegenvezetőnk a buszon mondja el a tudnivalókat. A jegyeket előre foglaljuk a csoportok számára, ezért kérjük, hogy amennyiben a Sintra-Pena Palota programon szeretnének részt venni, az útra történő jelentkezéssel egyidőben foglalják be ezt a fakultatív programot is!

A részvételi díj tartalmazza:

a repülőjegyet,

illetékeket és adókat,

a szállást 4*-os hotelben,

kétágyas szobában reggelivel,

transzfereket,

magyar nyelvű idegenvezetőt az út során végig,

félnapos buszos városnézést,

a feladható 20 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő.  

Külön fizetendő:

a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás, a belépőjegyek és audio guide a programok során, (mely a helyszínen fizetendő), fakultatív programokat, idegen forgalmi adó (közvetlenül a szállodának fizetendő), egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 4-5 EUR/nap (kb. 20 EUR/fő), egyágyas felár, utasbiztosítás (BBP), útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a.

A körutazás minimum 20 fő jelentkezése esetén indul!

A fakultatív programokon való részvételt csak az utazást megelőzően történő befizetés esetén tudjuk garantálni. Utasaink a helyszínen a belépőjegyek elérhetősége és/vagy az esetleges autóbusz kapacitástól függően tudnak fizetni euróban, melynek pontos összege az utastájékoztatóban kerül feltüntetésre. Egyes fakultatív programok indulása minimum létszámhoz kötött, ezt az adott program mellett jelezzük.
A meghirdetett programok sorrendje és időpontja az egyes időszakokban előforduló események vagy az adott helyzetben előre nem látható körülmények miatt változhatnak. A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek.

Irodánk a légitársaság által előre kijelölt ülőhelyekkel rendelkezik, ennek megfelelően az utasfelvételt (check-in) munkatársaink végzik el. Az utasok a repülőtéren személyi igazolványuk vagy útlevelük felmutatását követően kapják meg beszállókártyáikat, ezért fontos, hogy foglaláskor a személyi okmányunkban feltüntetett nevük legyen megadva.  A helytelenül leadott utasnév módosításának adminisztrációs díja, amennyiben irodánknak még lehetősége van a javításra, 10 000 Ft/név. A repülőtéren történő névmódosítást, csomag túlsúly vagy csomag méret problémából adódó plusz kiadásokat az utasok a légitársaság szabályzata szerint kötelesek megfizetni.  
Csoportos utasfelvétel miatt fix ülőhely, elsőbbségi beszállás vagy a leírásban feltüntetett poggyász kapacitástól eltérő poggyász még felár ellenében sem igényelhető!

Partner irodánk: Itaka Utazási Iroda

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Lisszabon városlátogatás 1Lisszabon városlátogatás 2Lisszabon városlátogatás 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.