Utazás kép fő

MOGYORÓD - HUNGARORING - A kulisszák mögött     

FÓT – SZADA - VÁCRÁTÓT

Időpont: 2022. július 05.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Program

Ma először Fótot keressük fel, ahol Németh Kálmán fafaragó munkáival ismerkedünk. Fót kisalagi részén vásárolta azt a kúriát, ahol élete végéig élt és alkotott. Kisalagi házát élő múzeummá varázsolta, faliképekkel és szobrokkal díszítette szobáit. Ma ennek az épületnek kilenc kiállító helyiségben tekinthető meg az életmű. Következő programunk a Hungaroring megtekintése lesz. Ízelítőt kapunk abból, miként fest egy Formula–1-es pálya a nagydíj hétvégéje előtt vagy után. Teszünk egy sétát a boxok mögötti területen (a paddockban), készíthetünk egy képet a díjátadó pódiumon, miközben megismerjük a pálya történetét. A főbejárat melletti szoborparkban „találkozhatnak” az elmúlt évek Formula–1-es világbajnokaival – vagyis megnézhetik a szobraikat, és tehetünk egy-két kört a versenypályán a buszunkkal. Következő megállónk Szada, ahol Székely Bertalannak a XIX. század magyar festészet kiemelkedő alakjának egykori lakóházába, műtermébe teszünk egy látogatást.

Tovább utazunk Vácrátótra. Magyarország legnagyobb arborétumhoz, a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kerthez, hazánk leggazdagabb növénygyűjteményével büszkélkedhet. A szépen gondozott parkon patak fut keresztül, romantikus tavacskák láncolata húzódik számos romantikus zuggal, hidacskával, szigettel, műromokkal. A kertet kitűnően karbantartott ösvények, utacskák hálózzák be, és az egzotikus növények bemutatását szolgáló trópusi pálmaház és a kaktuszház sem hiányozhat. Szakvezető segítségével ismerkedünk a virágba borult kertet. Várható visszaérkezés Budapestre 19-20 óra körül. Belépő: kb. 6.000,- Ft/fő.

Részvételi díj: 13.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 8.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
MOGYORÓD - HUNGARORING 
A kulisszák mögött      
FÓT – SZADA - VÁCRÁTÓT 1MOGYORÓD - HUNGARORING 
A kulisszák mögött      
FÓT – SZADA - VÁCRÁTÓT 2MOGYORÓD - HUNGARORING 
A kulisszák mögött      
FÓT – SZADA - VÁCRÁTÓT 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

8 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.