Utazás kép fő

HÉVÍZ – AZ ÉLET FORRÁSA

Időpont: 2024. november 17.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Fürdeni a Hévízi tóban különleges, varázslatos élmény, amit egyetlen medencés fürdőzés sem tud felülmúlni!

A tó türkiz színe, a tavat ölelő erdő és a napsugarak tükröződése a vízfelszínről már önmagában is a természetes egészség élményét nyújtják. Frissítő és gyógyító hatása mellett a hévízi tó természeti ritkaság is egyben, hiszen ez a biológiailag is aktív tó a világ legnagyobb fürdésre is alkalmas gyógytava. Vize folyamatosan cserélődik, mozgásban van. Türkiz színű termálvizében legismertebb növény a tavirózsa.

Program 

Elutazás reggel 9.00 órakor a Népligetből, az egész Európában gyógyvízéről híres Hévízi tófürdőhöz. 4,4 hektáros nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 72 órán belül teljesen kicserélődik. A hévízi tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kalcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait. A tófürdő víz-hőmérséklete 22°C alá télen sem süllyed, nyáron pedig 30 °C fölé emelkedik.

Belépő ára: 7.500, -Ft/fő, Szenior (60 év felett): 7.000, - Ft/fő  (Az ár változhat, tájékoztató jellegű)

Wellness kiegészítő jegy (az érvényes Tófürdő belépőjegyhez) + 3.300, - Ft/fő

Fürdőzés után az érdeklődőkkel ellátogatunk Egregy városrészbe, ahol egy kellemes séta keretében megnézzük a római villa alapjait, a római katona sírját, az egregyi pincesort és az Árpdkori templomot. Nem véletlen hívják Egregyet Hévíz gasztronómia zöldövezetének. Nemritkán élő zenével várják a vendégeket, gyakori a szabad tűzön főzés, grillezés is. Érdemes a hűs pincékben a helyi borokat is megkóstolni Természetesen a haza indulásig lehet maradni a fürdőben is, vagy előbb kijönni, és egyénileg a parkban, és a városban sétálni. Visszaindulás Budapestre 17.30 órakor, várható visszaérkezés 21 óra körül.

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP és stornó biztosítás: 570,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
HÉVÍZ – AZ ÉLET FORRÁSA 1HÉVÍZ – AZ ÉLET FORRÁSA 2HÉVÍZ – AZ ÉLET FORRÁSA 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.