Utazás kép fő

EGY KÜLÖNLEGES ADVENT A JOHANNESBACH-SZURDOKBAN ÉS KISMARTONBAN

Időpont: 2024. december 07.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Folyamatos utazás Burgenland fővárosába, Kismartonba (Eisenstadt). A kismartoni Esterházy-kastély, a híres történelmi család központi rezidenciája Burgenland legszebb barokk kastélya. A rendkívül színvonalas, gazdagon berendezett termek bejárása kihagyhatatlan program. Megismerjük a család történetét, ismert tagjait, láthatjuk műkincseiket. Az exkluzív „Haydn Explosiv” kiállítás pedig a zenei géniusz pályafutásával és munkásságával kínál egyedülálló élményt nemcsak a szemünknek. A látogatásunk csúcspontja a Haydn Terem, az Esterházy-kastély büszkesége, amely mára a világ legszebb és akusztikailag legjobb koncerttermei közé tartozik.A kastélytermek és a park meglátogatása után felkeressük a Hegyi-templomot, ahol Haydn mauzóleuma található.

Innen tovább utazunk a Johannesbach-szurdokhoz, amelynek végigjárása télen is különleges élményt jelent. Hangulatos megvilágítás kölcsönöz különleges atmoszférát a szurdokban megrendezett adventi vásárnak, amely az előző években több ezer látogatót vonzott és varázsolt el. Az ünnep legnagyobb attrakciója „Alsó-Ausztria legmagasabb feldíszített karácsonyfája”, amelyet hatalmas gyertyákkal, gömbökkel, cukorkákkal és csomagokkal ékesítenek fel. Ezalatt a kb. 20 m magas óriás fa alatt található egy ajándékokkal teli asztal életnagyságúnál nagyobb ajándékokkal (pl. 2 méteres roller, 1,5 m magas szánkó, óriáscsomagok, egy nagy mesekönyv, és az elmaradhatatlan mézeskalács házikó stb.).

A kellemes hangulatról a kulináris élvezetek gondoskodnak: meleg italokat és helyi specialitásokat kínálnak az ínyenceknek. Számos karácsonyi ajándékot kínáló kis házikó várja a látogatókat, ahol mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelőt, hogy ne maradjon teljesítetlen kívánság. Ez a különleges adventi helyszín kicsiknek és nagyoknak egyedüli adventi hangulatot és élményt nyújt – méghozzá varázslatos természeti környezetben. A szurdok hosszúsága 1.000 m, szintkülönbség 20 m. Kb. 45 perc alatt kényelmesen nézelődve végigjárható + az adventi vásárban eltöltött idő. Visszaérkezés Budapestre a várhatóan 21 óra körül. Belépő jegyek: kb.30 €/fő

 

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.290,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
EGY KÜLÖNLEGES ADVENT A JOHANNESBACH-SZURDOKBAN ÉS KISMARTONBAN  1EGY KÜLÖNLEGES ADVENT A JOHANNESBACH-SZURDOKBAN ÉS KISMARTONBAN  2EGY KÜLÖNLEGES ADVENT A JOHANNESBACH-SZURDOKBAN ÉS KISMARTONBAN  3EGY KÜLÖNLEGES ADVENT A JOHANNESBACH-SZURDOKBAN ÉS KISMARTONBAN  4EGY KÜLÖNLEGES ADVENT A JOHANNESBACH-SZURDOKBAN ÉS KISMARTONBAN  5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.