Utazás kép fő

HA NYÁR, AKKOR BALATON

Siófoki csobbanás

Időpont: 2024. július 18. (csütörtök)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Siófok egy olyan gyönyörű és élénk város, amely mindig is nagy szerepet játszott a Balaton régió életében. Mára már a Nyár Fővárosa Magyarországon. Számtalan látnivalóval büszkélkedik. Gyönyörű villaépületek, ősfások, virágos parkok és terek, szökőkutak, szobrok mellett a város népszerűségét, ismertségét maga a Magyar Tenger, a csodálatos Balaton alapozza meg.

Program

Napunkat a „Magyar Tenger” fővárosaként ismert Siófokon töltjük. Megérkezésünket követően lesétálunk a partra és egész nap fürdőzhetünk a csodálatos Balatonban. A siófoki Nagystrand a Balaton egyik legnagyobb és leglátogatottabb strandja. A strandon minden igényt kielégítő változatos vendéglátóegységek, szolgáltatások várják a nyár szerelmeseit! Gyerekes családokat élményelemekkel is várják: 800 négyzetméteres játszótér homokozóval, mely közepén a 18 méter hosszú Kelén (Balaton legrégebbi hajójáról elnevezett) fa gyermekjátékhajó áll. Itt feszített víztükrű gyermekmedence, vízi élményelemekkel is várja a kicsiket. Különleges és egyedi látnivaló az Óriáskerék, amelyről, 50 méter magasságból gyönyörködhetünk a balatoni panorámában. Területen találhatók: zuhanyzók, ingyenes mosdók, játszótér, sportpályák, akadálymentesített mosdó, akadálymentesített vízbeemelő, vízibicikli és sup kölcsönző (térítés ellenében), vízi ugráló (térítés ellenében), büfék, gyermekmedence élményelemekkel (nem fűtött).

Nagystrandra a belépő, napi felnőtt: 2.500, - Ft/fő, napi gyerek (4-14 év) 1.000, - Ft/fő, napi diák/nyugdíjas 1.500, - Ft/fő

Akik az aranypartra vagy az ezüstpartra mennének, azon részek nem fizetősek. Az aranyparti kijelölt szabadstrand, mintegy 42.000 négyzetméteren terül el. Az ezüstpart kijelölt szabadstrand, mintegy 1200 négyzetméteren terül el. Mindkét területen belül több öltöző, külső zuhanyzó és illemhely található.  A pihenésre vágyókat sport és szabadidőpályák várják, több röplabda, teqball, lábtengó pályával.

Balaton partra sétálva a Beszédes József által épített zsiliprendszerrel találkozhatunk. A belvárosban pedig a város jelképévé vált Víztorony és a közelében lévő római katolikus templom fogad bennünket. Különleges látvány a Makovecz Imre tervei szerint épült, fából készült evangélikus templom is. Akinek kedve tartja a nap folyamán ezeket is megtekintheti. Visszaindulás Budapestre 19 órakor, várható érkezés 21 óra körül.

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 8.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 570,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Ha NYÁR, AKKOR BALATON
Siófoki csobbanás 1Ha NYÁR, AKKOR BALATON
Siófoki csobbanás 2Ha NYÁR, AKKOR BALATON
Siófoki csobbanás 3Ha NYÁR, AKKOR BALATON
Siófoki csobbanás 4Ha NYÁR, AKKOR BALATON
Siófoki csobbanás 5Ha NYÁR, AKKOR BALATON
Siófoki csobbanás 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.