Utazás kép fő

Lappföld: Jeges kalandok

Időpont: 2025. január 09.- 13.

Utazás: repülővel

Találkozás: Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy

Indulás: ( a repülőjárat pontos indulási időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket)

Elhelyezés: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli

·  Személyes találkozás a Mikulással
·  Esténként több módon vadászunk a sarki fényre
·  Szánhúzás husky kutyákkal és jéghorgászat
·  Rénszarvas szafari a hófödte tájakon

Program

1. NAP: BUDAPEST – HELSINKI – ROVANIEMI

Indulás menetrend függvényében a délelőtti órákban. Átszállással utazunk Rovaniemibe. Elfoglaljuk szállásunkat, majd, aki szeretné, a közelből kémlelheti az eget is hátha láthatja az Aurora Borealist, a sarki fényt.

2. NAP: MIKULÁS FALUJA – ROVANIEMI – SARKI FÉNY VADÁSZAT

Megreggelizünk majd elindulunk, hogy találkozzunk a Mikulással a saját otthonában. A falu meseszerű, az északi sarkkörön található. Láthatjuk többek között a Mikulás házát, személyesen találkozunk a Mikulással. Láthatjuk mellette azt a hatalmas könyvet, melybe írja a gyerekek kívánságait. Utána tovább sétálunk a falu hivatalos postájára. A varázslat benne az, hogy függetlenül attól, hogy az év folyamán mikor dobjuk be a postaládába a leveleket, azokat az északi-sarki posta karácsonyra fogja kézbesíteni. A Mikulás faluban sok ajándéktárgy árusító üzlet található. Délután teszünk egy sétát Rovaniemi belvárosában, melyet egy tó is színesít. Programunk végeztével visszatérünk a hotelbe, megvacsorázunk, megmelegedünk, majd este egy fakultatív program keretein belül a sarki fény nyomába eredünk. Buszunkkal egy tóhoz megyünk, ahol gyakran jelenik meg a gyönyörű égi csoda, de természeti jelenség révén, a látványát garantálni senki nem tudja. Visszatérés a hotelbe az éjjeli órákban. Fakultatív kirándulás sarki fény keresése: 100 €.

3. NAP: HUSKY SZAFARI – JÉGHORGÁSZAT

Reggeli után mindenki eldöntheti, hogy egyénileg szeretné felfedezni a mesés havas vidéket, vagy velünk tart egy fakultatív kirándulásra, egy öt kilométeres kutyaszán szafarira. Először a husky farmra látogatunk, majd az instrukciók elsajátítása után útnak indulunk a kutyák által húzott nagy szánkókon a hóborította, varázslatos táj felfedezésére. A program során melegitallal és uzsonnával kínálnak bennünket. Fakultatív: Husky szafari: 180 €. A délután folyamán újabb fakultatív programon vehetünk rész, ez a jéghorgászat. Meleg teával és nassolni valóval is kínálnak, hogy igazán komfortosan érezzük magunkat. Fakultatív jéghorgászat: 100 €. Utána kipróbálhatják utasaink a híres finn szaunázást a szállodában.

4. NAP: RANUA ÁLLATKERT / PIHENÉS – ESTE MOTOROSSZÁNOZÁS

Ezen a napon is eldönthetik, hogy önállóan szervezik napjukat, vagy részt vesznek egy fakultatív kiránduláson a Ranua állatkertbe, ahol több mint ötven sarki állatfajjal találkozhatunk. Láthatunk többek közt jegesmedvét, rénszarvast és sarki rókát is. A program ebédet is tartalmaz. Fakultatív állatkerti kirándulás: 150 €. Délután érünk vissza a hotelünkhöz. Estére ismét ajánlunk egy különleges fakultatív programot. Motorosszános északi fényvadászat. Két személyes járművel csoportvezetővel keressük az Aurola Borealist. Fakultatív motorosszánozás: 140 €.

5. NAP: RÉNSZARVAS SZAFARI – HELSINKI – BUDAPEST

Megreggelizünk, majd lehetőség lesz részt venni egy félnapos rénszarvas szafari programon. Miután megnéztük a rénszarvasokat, rénszarvas húzta szánon fogunk utazni, illetve a meleg italokat és a helyi finomságokat kóstolunk. Fakultatív rénszarvas szafari: 170 €. Koradélután transzfer a repülőtérre és átszállással Budapestre utazunk. Érkezés az esti órákba.

Mi mindent tartalmaz az alapár?
 • A teljes alapprogramot

 • Szállást 3 csillagos szállodában

 • Reggelis ellátást

 • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig

 • A retúr repülőjegy alapárát

 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt

 • Egy kézipoggyászt

 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)

Részvételi díj: 599.000,- Ft/fő 

Partner irodánk: Proko Travel

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 1Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 2Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 3Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 4Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 5Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 6Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 7Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 8Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 9Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 10Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 11Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 12Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 13Lappföld csodái-Találkozz az igazi Mikulással 
 14
Partneri utazásRepülővel
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.