Utazás kép fő

BÉCS - HERMESVILLA

Időpont: 2022. október 1.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 06.30 órakor

Program

Elutazás reggel 6.30 órakor a Népligetből, folyamatos utazás Bécs belvárosába, a Maria Theresien Platz-hoz, majd a Hermesvillához (belépő 5,- €/fő). Természetesen lehetőség van egész napos szabadidőre is a belvárosban.

A Hermesvilla az egykori császári vadászterületen fekszik. A villát Ferenc József ajándékként feleségének, Sissinek építtette, mint „az álmok kastélyát”. Ebben a romantikus épületben – amelyet hatalmas park vesz körül – nem kellett az udvari etikett szigorú szabályait követni. Sissi itt korlátlanul hódolhatott kedvenc időtöltésének, a lovaglásnak. A villa nevét a kertben álló Hermes szoborról kapta, termeiben kiállítás látható a ház történetéről. A házban eredeti bútorokat és a császári pár személyes tárgyait láthatjuk.

A látogatás után visszamegyünk a belvárosba. Szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.Visszaindulás 17 órakor a Maria Theresien Plazt-tól, visszaérkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra körül. 

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 940,-Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

at ikon
BÉCS - HERMESVILLA 1BÉCS - HERMESVILLA 2BÉCS - HERMESVILLA 3BÉCS - HERMESVILLA 4
Akcióföldön1naposutazas1naposkulfoldivaroslatogatasközkívánatra
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

9 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.