Bükfürdő - Kikapcsolódás, felfrissülés minden korosztálynak

Időpont: 2021. augusztus 7.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkolóból

Indulás: 6.30 órakor

Program

Az árnyas fákkal borított parkterületen fedett, félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. Számos gyógyvizes, sportolásra alkalmas, családi, illetve gyermekmedencékkel állnak a vendégek rendelkezésére. A fürdőzés mellett a gyermekek szórakozását játszóterek biztosítják. A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt vizes játszótér várja a legkisebbeket.

Elutazás reggel 6:30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, Európa egyik legismertebb, és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjébe. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 34 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat. A bükfürdői termálvizek, amelyek mindegyike gyógyvízminősítéssel rendelkezik, 4 kúton keresztül törnek a felszínre. Az egyedi összetételű – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, biztonságos gyermekmedencék várják. A fürdő télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre. A fürdő nemcsak a gyógyulni vágyók, de a wellness kedvelői számára is rendelkezésre áll egy ingyenes csúszdaparkkal és egy egész évben nyitva tartó fedett wellness élményfürdővel. A medencék és a csúszdák nyitva tartása az időjárás függvényében változik! A belépőjegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak. A chipes adathordozókért 1 000 Ft letéti díjat kell fizetni készpénzben, forintban, amely az adathordozó leadásával egyidejűleg a lejárat napján a fürdő zárásáig kerül visszafizetésre. Szauna lepedő letéti díja 1 000 Ft/db. (A szaunába szóló belépőjegyek egy szauna lepedő bérlését tartalmazzák, ennek cseréje 300 Ft/db.) Visszaindulás Budapestre 17 órakor, várható visszaérkezés 21 óra körül.

Csoportos belépőjegy ára (min. 20 fő együttes belépése esetén): 4.090,-Ft Kiegészítő szauna jegy ára: 2200,-Ft Diák belépőjegy ára: 2.890,-Ft Gyermek belépőjegy árak: 0-6 év között: ingyenes, 6-14 év között: 2.290,-Ft 

Részvételi díj: 9.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 6.690,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Jegyfoglalás

Még 15 hely foglalható!

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 24 órán belül a megadott emailcímre küldjük el (hétvégén a következő munkanap).

Utazás ára
(felárak nélkül):

6 690 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.