Utazás kép fő

Semmeringi suhanás

Időpont: 2024. január 12-14.

Utazás: autóbusszal

Találkozás:  5.15 órakor, a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)   

Indulás:       5.30 órakor

Ellátás:        reggel                         

Elhelyezés:  3*-os hotelben, 2 ágyas szobákban

Program

Semmering Alsó-Ausztria Industrieviertel régiójában fekszik. Semmering fejlődése a semmeringi vasút 1854-es megnyitása után indult meg, amikor a bécsi nemesség és nagypolgárság felkapott nyaralóhelyévé vált, majd őket követve a középosztály is rendszeresen itt töltötte nyarait vagy teleit. Sípályái jól ismertek. Számos sívilágkupa-futamot is rendeztek Semmeringen. 

 1 nap: Indulás reggel 5.30 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás, útközben rövid pihenővel, majd 10 óra körül érkezünk meg Semmeringre. Télen Semmering egy valóságos síváros, amely a következő lehetőségeket nyújtja: 14 km hosszú lesiklópályák nappali síelésre (köztük 3 km kezdőknek, 10 km középnehéz, 1 km nehéz pálya). 13 km hosszú lesiklópályák éjszakai síelésre tökéletesek. Semmering pályái a világ egyik legjobb éjszakai megvilágításával rendelkező sípályái. A szintkülönbség eléri a 400 métert. A hegyen a szánkózáson, síelésen, snowbordozáson kívül pihenni is lehet, így a tökéletes időeltöltés és a kikapcsolódás garantált. A hegyen töltött idő után irány a szállás, ahol a fárasztó napunk után elfogyasztjuk  vacsoránkat.

 2 nap: Reggeli után egész napos síelés, snowbordozás, szánkózás.

A Bécsi Alpokban Semmeringen található a Zauberberg szánkópálya és a kisgyermekek számára is alkalmas Panhans szánkópálya. Különleges téli élmény várja a felnőtteket és a gyerekeket a Semmering élményszánkópályán, amelyet este kivilágítanak. A három kilométer hosszú természetes szánkópálya közvetlenül a felvonó kijáratától a völgyállomásig vezet, ahol szánkókölcsönző is található. A fantasztikus építmények, alagutak, varázslatos fényjátékok, szférikus hangok teszik a szánkózást egy egyedülálló élménnyé éjjel és nappal. A szánkópályán Siebenstein varázsló és Feuerzahn, a gonosz sárkány történetét ismerhetjük meg. Egész napos síelés, szánkózás után indulunk a szállásunkra, ahol megvacsorázunk.

 3. nap: Reggeli után, egész napos síelés, snowbordozás, szánkózás.

Hazaindulás délután 16-17 óra körül. Hazaérkezés Budapestre, várhatóan 21-22 óra körül.

Fontos tudnivalók:

A sí társaság rendelkezése szerint téli időszakban, a sípályák és szánkópályák működése alatt nincs lehetőség a Varázshegyre, illetve onnan lefelé gyalog közlekedni! Ezért oda-, vissza jegyet kell váltani. A szánkózóknak javasoljuk a napijegy vásárlását, amely korlátlan mennyiségű lecsúszást biztosít. A szánkóbérlésre a helyszínen is van lehetőség. Mivel az alpesi szánkópályák hosszúak, ezért feltétlenül viseljenek bukósisakot és lehetőleg síszemüveget is. (Ausztriában síelésnél gyerekek számára kötelező a bukósisak!)

Síbérlet ára, szánkópálya ára: későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.                                         

                                

Részvételi díj: 75.900,- Ft/fő 

Akciós ár: 70.900,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 5.446,- Ft/fő

Egyágyas felár: 10.500,- Ft/fő/ éjszaka                               

Vacsora felár: 22 Euro/fő/vacsora

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Megtelt
Semmeringi suhanás 1Semmeringi suhanás 2Semmeringi suhanás 3
Akcióföldönújdonság
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.