Utazás kép fő

KARNEVÁL VELENCÉBEN

NON STOP UTAZÁSSAL

Időpont: 2023. február 10-12.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 21.30 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 22.00 órakor

Dél-Európában a farsang az év egyik legnagyobb ünnepe volt. Olyan kivételes időszak, amikor viszonylag büntetlenül, nyíltan is ki lehetett mondani mindent. A farsangi időszak januárban kezdődött és a nagyböjthöz közeledve nőttön-nőtt az izgalom. A farsangot a központban, szabad ég alatt rendezték Velencében, a Szent Márk téren. A karnevál hatalmas színjátékhoz volt hasonló, ahol az utcák alkották a színteret, a városlakók voltak a színészek és egyben a nézők is. A közönség az otthonából az erkélyről nézhette az eseményeket. A velencei maszkok nagyon népszerűek voltak az európai országokban is, hazánkban Mátyás király korában Olaszországból hozatták az álarcokat és a karneváli ruhákat. Napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít, évről évre egyre többen keresik fel ezt a Világörökségek sorába is felvett csodálatos várost.

PROGRAM

1. nap: Elutazás este 22 órakor Budapestről. Utazás Szlovénián keresztül Velencéig rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés Punta Sabbioniba a reggeli órákban. Innen hajóval jutunk el a Szent Márk térre. A nap további részében szabadidő áll rendelkezésre. A Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek), az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket. Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást, ínyenceknek pedig a pezsgő hangulatú pizzériákat. A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Visszaindulás Punta Sabbioniból 21 órakor. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Részvételi díj: 27.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 21.490,- Ft/fő

        BBP + Stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 45 €/fő

(hajójegy (Szent Márk térig), városi illeték és egyéb járulékos költségek)

A részvételi díj a múzeumi belépőket nem tartalmazza.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 1KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 2KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 3KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 4KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 5KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 6KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 7KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 8
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.