Utazás kép fő

ADVENT ZAKOPANE

Időpont: 2024. november 30.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.00 órakor

Program

A Zakopanei Adventi Vásáron úgy érezhetjük, mintha egy valódi téli mesébe csöppentünk volna. A karácsonyi fények, a havas hegyekről nyíló csodálatos kilátás és a vásári forgatag a kis ajándékokkal, kézműves termékekkel, puha sálakkal, mennyei sajtokkal és borokkal garantálják az ünnepi hangulatot.

Találkozás az adott napon, 00:45-kor. Indulás 1 órakor a Népligetből . Szlovákián keresztül utazunk, majd reggel megérkezünk Zakopanéba, Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Végig sétálunk az ünnepi díszben tündöklő főutcán, közben megcsodáljuk a mesés "fa palotákat", megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom). Délután siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Fakultatív program keretében, lehetőség lesz lovasszánozni. Ez a program 2 órás. Ebben a két órában benne van a helyszínre és a vissza szállítás, a szánozás (1 óra) és egy pohár forró tea. Ennek ára:  kb. 100,- PLN/fő. A program legfontosabb feltétele, hogy legyen elegendő hó! Amennyiben nincs, akkor lovas kocsis programot tudunk biztosítani. Körülbelül egy órás a program, a központból indulva és oda is érkezve. Ennek ára: kb. 90,- PLN/fő. Minimum létszám mindkét program esetén 20 fő. A program árát az idegenvezető az autóbuszon fogja összeszedni!

Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac!  Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Az adventi időszak Zakopaneban igazán különleges élmény: múltidéző barangolás egy mesebeli tájon, ahol minden természetesebb, csendesebb, harmonikusabb, mint a nagyvárosokban. Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel, érkezés késő este.  Gubalowka felvonó kb. 40 PLN/fő (Az ár, tájékoztató jellegű, változhat!)

 Részvételi díj: 32.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 21.210,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT ZAKOPANE 1ADVENT ZAKOPANE 2ADVENT ZAKOPANE 3ADVENT ZAKOPANE 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.