Utazás kép fő

Szabadkígyós – Szanazug Doboz - Békéscsaba

Időpont: 2024. július 17.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Elsőként a most felújított és újranyitott Wenckheim-kastélyt látogatjuk meg. Az Ybl Miklós tervei szerint épült neoreneszánsz kastély impozáns látvány. A kiállítás olyan érzéssel tölti el a látogatót, mintha egy időutazás során a Wenckheim család vendégeként érkezne a kastélyba a szebbnél – szebb enteriőröket végigjárva. A kiállítás megtekintése után lehetőség nyílik felmenni a kastélytoronyba, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hatalmas és értékes fákkal büszkélkedő kastélyparkra, illetve a parkban tenni egy kellemes sétát.

Innen Szanazugba látogatunk, ahol a Fekete- és Fehér-Körös összefolyik. Itt lehetőség lesz egy kb. 40 perces hajózáson részt venni a Körösön.

Doboz büszkesége a Szent Kereszt-kápolna és a Wenckheim-kripta. A neoromán stílusú épületek igazi ékszerdoboznak számítanak.

Végül a megye székhelyt, Békéscsabát látogatjuk meg, ahol a város nevezetes épületeivel ismerkedünk egy kellemes séta keretében. Várható visszaérkezés Budapestre 21 óra körül.

Belépő: kb. 7.000, - Ft/fő.

Részvételi díj: 23.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 16.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Szabadkígyós – Szanazug Doboz - Békéscsaba 1Szabadkígyós – Szanazug Doboz - Békéscsaba 2Szabadkígyós – Szanazug Doboz - Békéscsaba 3Szabadkígyós – Szanazug Doboz - Békéscsaba 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

16 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.