Utazás kép fő

BÉCS – Húsvét a SCHÖNBRUNNBAN

 

Időpontok:               2024. március 23.

Utazás:                     autóbusszal

Találkozás:             6.15 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás:                    6.30 órakor

 

Program

 

Elutazás reggel 6.30 órakor Budapestről, folyamatos utazás Bécsig.

A Schönbrunnban – mely a világörökség része – naponta több ezer látogató fordul meg. A kastélyban a „Grand Tour” keretében 40 termet járhatunk végig, amelyek Ferenc József és Erzsébet királyné nagy pompával berendezett, reprezentációs termei és magánlakosztályai. Ezen kívül bepillantást nyerhetünk a XVIII. századi, Mária Terézia korabeli értékes szobákba is.

(Grand Tour, Belépők: felnőttek: 29,00 €, Gyerekek (6-18 év): 21,00 €, Diákok (19-25 év): 24,00 € diákigazolványt kell felmutatni, (az ár, tájékoztató jellegű, változhat)

Foglaláskor kérjük jelezni, hogy a kastélyba szeretnének bemenni vagy csak kívülről tekintik meg.

A kastély körül elterülő hatalmas park is feledhetetlen élményt nyújt. Sétánk alkalmával felkereshetjük a Schöne Brunnen nevű kutat, melyről a kastély a nevét kapta. Feljuthatunk a Gloriettre is, amelynek kilátójáról az előttünk elterülő panorámában gyönyörködhetünk.

Az évről évre megrendezésre kerülő hagyományos húsvéti vásár a kastély díszudvarában kerül megrendezésre. A festett tojásoktól a húsvéti kézműves dísztárgyakig minden megtalálható, amelyek már a tavaszt idézik.

A kastély megtekintése után autóbuszunkkal Bécs belvárosát keressük fel, ahol szabadidő áll rendelkezésre. Megtekintésre ajánljuk a gyalogosan is könnyen elérhető nevezetességeket: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Karlskirche, Kincstár vagy séta a Mariahilfer Strassén (vásárlási lehetőség). Visszaindulás a belvárosból 17 órakor. Visszaérkezés Budapestre 21- 22 óra között. 

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 12.490,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

    A program változtatásának jogát fenntartjuk!!

undefined ikon
BÉCS – Húsvét a SCHÖNBRUNNBAN 1BÉCS – Húsvét a SCHÖNBRUNNBAN 2BÉCS – Húsvét a SCHÖNBRUNNBAN 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

12 490 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.