Utazás kép fő

ADVENT BÉCSBEN

(HUMA és a Belváros)

 

Időpont: 2024. november 23

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Megjegyzés:     az útvonal változtatásának jogát fenntartjuk!

Program

Folyamatos utazás Bécs felé. Elsőként megérkezés a Huma Áruházhoz. Több mint 60 üzlettel, szolgáltató- és vendéglátóegységgel. Kb. 50.000 négyzetméteren szolgálják ki vásárlókat (Deichmann, New Yorker, H&M, Media Markt, Hervis stb.)

Leszállási lehetőség azok számára, akik itt szeretnének vásárolni, majd az autóbusz azonnal továbbmegy a Belvárosba, a Maria-Theresien térhez, ahol egész nap szabadidő a visszaindulásig. Részvétel a híres bécsi Christkindlmarkt színes forgatagában, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

A nap további részében megtekintésre javasoljuk a Belváros látnivalóit: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse.

Az autóbusz a Humától 14 órakor indul újra a Belvárosba, majd Bécsből visszaindulás mindenkinek 17:30 órakor a reggeli érkezés helyéről. Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

Részvételi díj: 21.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 12.490,- Ft/fő

+ városbelépő: 10,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT BÉCSBEN
(HUMA és a Belváros) 1ADVENT BÉCSBEN
(HUMA és a Belváros) 2ADVENT BÉCSBEN
(HUMA és a Belváros) 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.