Utazás kép fő

Richter Szafari Park

Ócsai látogatással

Időpont: 2024. március 30.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.30 órakor

Program

Ócsa nevezetessége a középkori magyar művészet kiemelkedő alkotása, a 13. század elején épült egykori premontrei templom – valószínűleg királyi alapítású. A román stílusú székesegyházat valamikor fal vette körül (templomerőd volt), ennek nyomai mai is láthatók. a három hajós templomban egykorú, töredékes faliképek is maradtak. A középkori templom megtekintése után érdemes ellátogatni a páratlan Öreg-hegyi pincesorra, ahol a nádtetős, különös formájú mintegy száz pince látványa egészen meghökkentő, példátlan élmény.

Magyarország első és egyetlen autós szafari parkjában több mint 200 vadállat várja a vendégeket, akiket testközelből lehet megismerni, etetni és simogatni. A közel három km hosszú útvonalon valódi szafari hangulat vár. Ezt kis dottó vonattal tudjuk megtenni. A hatalmas területen az autós szafari mellett egy élményparkot is létrehoztak, ahol egész napos programok várnak mindenkit. Az állatsimogatóban közvetlen találkozhatunk pl lámákkal, kengurukkal. A cirkusz sátorban az artisták naponta többször mutatnak be 40 perces műsort. Van elefántos bemutató és Dínó-park is.  Nem csak hazánkban, hanem egész Közép-Európában egyedülálló látványosságnak számít. A belépő tartalmazza a Richter Szafari Park, a Dínó Park és a Mini Zoo belépést, valamint az elefántos és cirkuszi előadásokon való részvételt. Várható visszaérkezés Budapestre 19-20 óra között.

Belépők: kb. 8.000,- Ft/fő

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Megtelt
Richter Szafari Park
  Ócsai látogatással 1Richter Szafari Park
  Ócsai látogatással 2Richter Szafari Park
  Ócsai látogatással 3Richter Szafari Park
  Ócsai látogatással 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.