Utazás kép fő

KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS

(Harkány – Siklós - Villány)

Időpont: 2024. augusztus 30-31.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Ellátás:        félpanzió

Elhelyezés: Harkányban, a Hotel Platánban*** 2 ágyas fürdőszobás szobákban

A soknemzetiségű, aprófalvas, kiváló borokat termelő és történelmi nevezetességű városokkal büszkélkedő térséget a helybeliek „kincses Baranyának” nevezik. E hely különös kincseit jelentik gyógyvizei, ahol a fürdőhelyek gyógyulást kínálnak. A kétezer éves város Pécs, a tudomány, a diákok városa, ahol fiatalosság jellemzi a hétköznapokat.

Program

1. nap Kirándulásunk első napján először Siklósra látogatunk. Az idilli kisvárosban megismerkedünk a történelmi nevezetességű várral és a város látnivalóival – többek között – az Europa Nostra díjjal kitüntetett Malkocs-bej dzsámival. Ezután Harkányba vezet utunk, ahol elfoglaljuk a szállást. Ezt követően igény esetén rövid séta keretében megismerkedünk a fürdőtelep látnivalóival, nevezetességeivel, majd a délután további részében fürdési lehetőség az élményfürdőben vagy a szálloda wellness részlegében. 

2. nap Délelőtt kipróbálhatjuk a hotel által nyújtott szolgáltatásokat (Szauna Világ, Kneipp taposó, pezsgőfürdő, úszómedence, élményzuhany), majd a déli órákban Harkánytól búcsút véve Máriagyűdre látogatunk. Máriagyűd a Dél-Dunántúl legismertebb katolikus zarándokhelye, története a XII. századig nyúlik vissza. Fénykorát a XVIII. században élte, amikor az ellenreformáció idején feléledt Mária-kultusz baranyai központjává vált.

Ezt követően Villányban a Bormúzeumot keressük fel, majd Villánykövesden sétát teszünk a hangulatos pincesoron és kirándulásunk befejezéseként felkeresünk egy pincét is, ahol borkóstolási és borvásárlási lehetőséget biztosítunk. Belépők: kb. 5.000,- Ft/fő.

Részvételi díj: 53.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 39.990,- Ft/fő

(június 15-ig, teljes összeg befizetése esetén)

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP és stornó biztosítás: 1.140, - Ft/fő/2 nap

Egyágyas felár: 9.900,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
(Harkány – Siklós - Villány) 1KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
(Harkány – Siklós - Villány) 2KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
(Harkány – Siklós - Villány) 3KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
(Harkány – Siklós - Villány) 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.