Utazás kép fő

Helló TUNÉZIA! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Genoa (Portofino) Naples (Pompeii) Palermo Olaszország La Goulette Tunézia, Barcelona Spanyolország Marseille (Provence) (Franciaország

Időpont: 2025. március 30. - április 7.

Utazás: autóbusszal/MSC Fantasia tengerjáró hajóval

Találkozás: Budapest

Indulás: késő délután ( a transzferbusz pontos indulási időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket)

Program

Részvételi díj magába foglalja:

 • légkondicionált busszal történő utazást Budapest és a célállomás között (Felszállási helyek: Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa)

 • minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat

 • prémium ellátást a hajón (változatos menüválasztékkal a nemzetközi és mediterrán konyha)

 • magyar nyelvű csoportkísérő

 • magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulásokon

Fedezze fel a Földközi-tenger lenyűgöző kincseit egy emlékezetes csoportos hajóúton az MSC Fantasia fedélzetén. Fedezzük fel Genoa, Portofino festői kikötőjét ahol az olasz Riviéra szépségét csodálhatjuk meg. Ezt követően Nápoly gazdag történelmi öröksége és Pompeii lenyűgöző romjai várnak ránk. Ellátogatunk Palermo színes utcáiba, ízlelgetve Szicília autentikus ízeit. La Goulette kikötőjében megismerkedhetünk Tunézia kultúrájával és történelmével. Barcelona vibráló élete és Marseille provanszi hangulata után pedig visszatérünk Genoába.

2025/03/30

Az utazásunk izgalmas első napja légkondicionált külön busszal indul Budapest szívéből késő délutáni időpontban, célunk Genova lenyűgöző kikötője.

2025/03/31

A kora délelőtti órákban a csoport megérkezik Genova kikötőjébe, ahol a gyönyörű MSC Fantasia hajó már várja az utasokat. Becsekkolás után az utasoknak lehetőségük nyílik felfedezni a hajó lenyűgöző létesítményeit. A fedélzeti programok és létesítmények felfedezése után a hajó elindul Nápoly felé, ahol az utazás következő állomása várja az utasokat.

2025/04/01

Nápoly, Olaszország egyik leglenyűgözőbb városa, igazi kulturális és gasztronómiai központ. Nápoly szívében található az ókori Pompeii romjai. Nápoly kulturális élete is pezsgő, számos múzeum, galéria és történelmi emlékhely áll a látogatók rendelkezésére. Nápolyt gyakran nevezik a pizza szülőhelyének is, aminek megkóstolása hozzájárul a gasztronómiai élmény gazdagságához. Kávézói, butikjai és piacai vibráló hangulatot árasztanak, amely magával ragadja a látogatókat.

2025/04/02

Palermo, Szicília büszke fővárosa. A Normann Palota és a híres Palatina Kápolna, csodálatos betekintést nyújt a középkori Sicília fényűzésébe és művészeti gazdagságába. A város pezsgő piacai szintén híresek. A Teatro Massimo, Európa egyik legnagyobb operaháza a város múzeumai, mint a Palazzo Abatellis vagy a Modern Művészeti Galéria, modern és klasszikus művészeti alkotások széles skáláját mutatják be.

2025/04/03

La Goulette, Tunézia fő kikötővárosa híd a kelet és a nyugat között, ahol az arab, afrikai és európai kultúrák találkoznak. A kikötőből könnyen megközelíthető Tunisz belvárosa, ahol a látogatókat lenyűgözi a Medina, az UNESCO világörökség részét képező óváros. A városban található a híres Bardo Múzeum.

2025/04/04

Tengeri nap az MSC Fantasia hajó fedélzetén. Spa központ, masszázsok és wellness szolgáltatások, 4D mozi, MSC Formula Racer szimulátor. Estére egy elegáns vacsora az Il Cerchio d’Oro étteremben, majd egy látványos show a L’Avanguardia színházban. Ez a tengeri nap az MSC Fantasia hajón a pihenést és a kikapcsolódást szolgálja.

2025/04/05

Barcelona egy csillogó város a Földközi-tenger partján. A város szívében található a híres La Rambla, egy élénk sétálóutca. A negyed szívében található a lenyűgöző Barcelona-székesegyház. Barcelona modern művészetének csúcspontjai közé tartozik Antoni Gaudí munkássága. Az UNESCO világörökség részét képező Park Güell, a varázslatos Casa Batlló és a soha be nem fejezett, de elképesztően lenyűgöző Sagrada Família mind-mind kihagyhatatlan látványosságok.​ A helyi ételek, mint a paella, a jamón ibérico és a crema catalana, valódi ízélményt nyújtanak a látogatóknak.

2025/04/06

Marseille, Franciaország egyik legnagyobb kikötővárosa, az utolsó állomás. Marseille szívében található a híres Vieux Port (Óvárosi kikötő), amely már több mint 2600 éve fogadja a tengerészeket. A kikötő felett magasodik a Notre-Dame de la Garde bazilika, amely a város egyik legikonikusabb jelképe. Gasztronómiai szempontból Marseille a bouillabaisse-ről híres, ami egy hagyományos halászlé, amely a francia konyha egyik csúcspontja. A helyi borok és a Provence-i ízek tovább emelik a gasztronómiai élményt, melyet a város kínál.

2025/04/07

Az utolsó nap az MSC Fantasia fedélzetén hajnalban érkezünk vissza Genova festői kikötőjébe. A kikötőből a csoport légkondicionált autóbusszal indul vissza Budapestre.

Részvételi díj: 599.900Ft/fő-től 

Partner irodánk: HAJÓUTAD

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Helló TUNÉZIA! MSC Fantasiával Genovától-Tunézián át-Provencig 1Helló TUNÉZIA! MSC Fantasiával Genovától-Tunézián át-Provencig 2Helló TUNÉZIA! MSC Fantasiával Genovától-Tunézián át-Provencig 3Helló TUNÉZIA! MSC Fantasiával Genovától-Tunézián át-Provencig 4Helló TUNÉZIA! MSC Fantasiával Genovától-Tunézián át-Provencig 5Helló TUNÉZIA! MSC Fantasiával Genovától-Tunézián át-Provencig 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.