Utazás kép fő

ENERGYLANDIA

FERGETEGES HALLOWEEN ÉJSZAKA

Időpont: 2024. október 26-27.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 1.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.30 órakor

Program

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél-Lengyelországban. A Energylandiában több mint 75 hullámvasút és 123 attrakció várja a látogatókat. Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezünk a park nyitására. Ezen a napon a park egy fergeteges HALLOWEEN  éjszakát rendez. A park őszi dekorációban pompázik. Meglepetések,  artisták, táncosok, attrakciók, felejthetetlen HALLOWEEN party vár ránk. Szellemek, boszorkányok, vámpírok kísértenek és kísérnek minket a parkban. Halloween alkalmából  jelmezekbe öltöznek az emberek.  Jöjjön el velünk, öltsön jelmezt és váljon ennek a felejthetetlen napnak a részesévé. 

Energylandia 7 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 70 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalin függők pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Száguldjon le az izgalmas hullámvasutakon és élvezze a profi művészek látványos élő show műsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá.  Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót a Hyperion Európában legmagasabb egy 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park fő attrakciója a látványos Abyssus hullámvasút.

Egyes attrakciók kipróbálásánál vizesek lehetnek, esőkabát viselése javasolt.  

Belépőjegy árak: felnőtt kb. 179,-PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 129,-PLN (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!) Foglaláskor kérjük megadni, hogy felnőtt vagy 140 cm magasság alatti gyermekjegyet vásároljon az iroda!

Hazaindulás Budapestre a park bezárása után (a varázslatok éjszakája miatt a park 22 órakor zár) , érkezés reggeli órákban kb. 6-7 óra körül.          

Részvételi díj: 35.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 27.490,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1980,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ENERGYLANDIA
FERGETEGES HALLOWEEN ÉJSZAKA 1ENERGYLANDIA
FERGETEGES HALLOWEEN ÉJSZAKA 2ENERGYLANDIA
FERGETEGES HALLOWEEN ÉJSZAKA 3ENERGYLANDIA
FERGETEGES HALLOWEEN ÉJSZAKA 4ENERGYLANDIA
FERGETEGES HALLOWEEN ÉJSZAKA 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

27 490 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.