Utazás kép fő

LUBICKOLÁS ROVINJBAN

Időpont: 2023. augusztus 12-13. (szombat, vasárnap)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 00:15 órától, a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, a Planetárium mellett)

Indulás: 00:30 órakor

Program

Indulás 12-én, szombaton 00:30 órakor a Népligetből a Planetárium elől. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.

Érkezés szombaton a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A benzinkútnál lévő körforgalomnál van lehetőség az autóbuszból kiszállni, majd a hosszú, kiépített tengerparton (a Brace Brajkovic megnevezésű partszakaszon) találhatnak ideális helyet a vízpart mentén. Itt a tengerpart jellemzője, hogy aprókavicsos, sziklás, illetve betonaljzatú. A közelben található a Porton Biondi kemping, étteremmel. Innen nem messze érhető el a rovinji Aquapark, amely elsősorban kisgyermekesek részére ajánlott. 

Kellemes pihenési és fürdési lehetőséget találnak Rovinj óvárosának a csücskén; ez sziklás partot jelent, a fürdőzésre alkalmas területet pedig jelzőbójákkal vették körbe. 

Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

Érkezés a reggeli órákban Budapestre.

Fakultatív program lehetőség: hajókázás a Lim fjordon: kb. 25 €/fő (2022-es ár), a délelőtt folyamán, valamint délutáni hajókázás delfin túra, hajójegy: kb. 20 €/fő (2022-es ár) a program kb. 2 óra. Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban előre szíveskedjenek jelezni!

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

Részvételi díj: 26.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 19.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

Az utazás minimum 40 fő jelentkező esetén indul!

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hr ikon
Megtelt
LUBICKOLÁS ROVINJBAN 1LUBICKOLÁS ROVINJBAN 2LUBICKOLÁS ROVINJBAN 3LUBICKOLÁS ROVINJBAN 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.