Utazás kép fő

ZAKOPANE – NON STOP

UTAZÁSSAL

Időpont: 2022. október 1.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 4.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5.00 órakor

Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város.

Program

Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Szlovákián keresztül utazunk, majd dél körül érkezünk Zakopanéba, Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki  utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom).

Délután siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac! Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel, érkezés késő este. Gubalowka felvonó 25 pln/fő  (Az ár, tájékoztató jellegű!)

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?lengyelorszag

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 11.490,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 970,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

pl ikon
ZAKOPANE – NON STOP
UTAZÁSSAL 1ZAKOPANE – NON STOP
UTAZÁSSAL 2ZAKOPANE – NON STOP
UTAZÁSSAL 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

11 490 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.