Utazás kép fő

ADVENT ZAKOPANE

Időpont: 2022. december 10.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 4.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett) 

Indulás: 5.00 órakor

A Zakopanei Adventi Vásáron úgy érezhetjük, mintha egy valódi téli mesébe csöppentünk volna. A karácsonyi fények, a havas hegyekről nyíló csodálatos kilátás és a vásári forgatag a kis ajándékokkal, kézműves termékekkel, puha sálakkal, mennyei sajtokkal és borokkal garantálják az ünnepi hangulatot.

Program

Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Szlovákián keresztül utazunk, majd dél körül érkezünk Zakopanéba, Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Végig sétálunk az ünnepi díszben tündöklő főutcán, közben megcsodáljuk a mesés "fa palotákat", megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom). Délután siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac! Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Az adventi időszak Zakopaneban igazán különleges élmény: múltidéző barangolás egy mesebeli tájon, ahol minden természetesebb, csendesebb, harmonikusabb, mint a nagyvárosokban. Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel, érkezés késő este. Gubalowka felvonó 25 pln/fő (Az ár, tájékoztató jellegű!)

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 17.490,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.240,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

pl ikon
Megtelt
ADVENT ZAKOPANE 1ADVENT ZAKOPANE 2ADVENT ZAKOPANE 3ADVENT ZAKOPANE 4ADVENT ZAKOPANE 5ADVENT ZAKOPANE 6ADVENT ZAKOPANE 7ADVENT ZAKOPANE 8
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.