Utazás kép fő

MONACO,A LUXUSVALÓSÁG

Időpont: 2023.07.21-23.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 15.30 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 16.00 órakor

Program

1. nap:  Elutazás a délutáni órákban, találkozás 15.30 órakor a Népligetben, a Planetárium előtt. Utazás Szlovénián és Olaszországon át Franciaországba.

2. nap: Érkezés a délelőtti órákban az európai mini államok egyikébe, Monacoba és Monte Carloba, amelyet Franciaország ölel körül. Monacóban először a királyi palotához igyekszünk, ahol minden nap déli 12 órakor lehetünk tanúi az őrségváltásnak. Ezután a templomot keressük fel, ahol a Grimaldi család tagjai nyugszanak, közöttük Grace Kelly is. Ezt követően szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében az Oceanográfiai Múzeum akváriumaiban úszkáló halakban gyönyörködhetünk (belépő: kb. 20,- €/fő), vagy barangolhatunk az egzotikus kert különleges növényei között, illetve a luxus jachtok kikötőjében tehetünk sétát. Útközben a Forma-1 rajongói testközelből vehetik szemügyre a híres monte carlói futamok színhelyét. A bátrabbak pedig a híres kaszinóban próbálhatnak szerencsét.

Innen a Riviéra egyik kedves kisvárosába, Eze-Village-be utazunk tovább, ahol elsőként a Fragonard parfümgyárban teszünk látogatást. Egy vezetés keretében ismerkedünk meg a parfümkészítés titkaival. A vezetés után vásárlásra is nyílik lehetőség. Érdemes még felkapaszkodni a városka legmagasabb pontjára is, a hegy tetején trónoló várhoz, mert innen nemcsak a panorámában gyönyörködhetünk, hanem magunkba szívhatjuk a városka középkori hangulatát is.

Eze-Village-ből a Moyenne Corniche-on, vagyis a Középső Párkánynak nevezett úton indulunk tovább Cannes-ba.

Cannes városába érkezve végigsétálhatunk a híres Croisette Promenádon, ahol a neves színészek kézlenyomatait lehet lefényképezni, illetve megnézni a Fesztivál Palotát, amely a Cannes-i filmfesztiváloknak ad otthont. Innen visszatérünk Monaco – Monte Carloba, ahol kis szabadprogram, ezután elindulunk autóbuszunkkal hazafelé 22 óra körül.

3. nap: Folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Budapestre. Várható visszaérkezés a délutáni órákban.

Részvételi díj: 59.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 43.990,- Ft/fő

(városbelépő: 5,- €/fő, autóbuszon fizetendő)

BBP + Stornó biztosítás: 2.970,-Ft/fő       

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!


fr ikon
Megtelt
MONACO,A LUXUSVALÓSÁG 1MONACO,A LUXUSVALÓSÁG 2MONACO,A LUXUSVALÓSÁG 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.