Utazás kép fő

RÓZSANAPOK BADEN BEI

WIENBEN ÉS MAYERLING

Időpont: 2023. június 4.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett

Indulás: 7.30 órakor

Program

A Bécsi Erdő települései közül először Mayerlinget keressük fel. A karmelita kolostor Mayerling Rudolf trónörökös egykori vadászkastélya és az 1889. január 30-án bekövetkezett tragédia színhelye. A tragédia után Ferenc József császár a vadászkastélyt azonnal karmelita kolostorrá alakíttatta át, amely ma is látható.

Az egykori Weikersdorf-kastély és a Doblhoffpark ad évek óta otthont a badeni Rózsaünnepnek. A barokk kastélyparkot, mint „angolparkot” 1820-ban nyitották meg a nagyközönség előtt, ahol júniusban különös élményben lehet részünk. Ebben az időszakban, a többféle illatban és színben pompázó rózsaligetben kellemes séta vár ránk.

Ezen a napon megismerkedünk még Baden nevezetességeivel is, így a városházával, a Városi Színházzal, a plébániatemplommal, a sétáló utcával, vagy megmártózhatunk a Római Termálfürdő medencéiben. A vállalkozóbbak még a várromokat is felkereshetik. Belépő: kb. 10,- €/fő.

Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 12.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

at ikon
RÓZSANAPOK BADEN 
BEI WIENBEN ÉS MAYERLING 1RÓZSANAPOK BADEN 
BEI WIENBEN ÉS MAYERLING 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.