Utazás kép fő

ADVENT BÉCSBEN  

Tenger Háza

Időpont: 2023. december 18.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Elutazás reggel 7.00 órakor, folyamatos utazás Bécsbe. Megérkezés a belvárosba, szabadidő, vagy látogatás a Tenger Házában, (gyalogosan közelítjük meg, mely a Maria Hilfer str. található) ami nem más, mint egy dzsungel a város közepén! Az 5 kontinensről több mint 3500 élő állatot láthatunk, így cápát, tengeri teknőst és sok színes trópusi tengeri halat, valamint a hírhedt piranjákat a dél-amerikai édesvízi területekről. A csúcspontot az épületen belül berendezett „élményvilág” jelenti: a trópusi környezetben falépcsőkön és függőhidakon sétálhatunk a zúgó vízesés mellett, valamint az utat a szabadon repkedő színes madarak, az ágakon ugráló majmok között tehetjük meg. Belépők: felnőtt: 21,90 €, nyugdíjas, diák: 16,40 €, gyerek: 6-15 év között: 9,80 €, 3-5 év között: 6,50 € (Az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

A látogatás után ellátogathatnak a híres bécsi Christkindlmarkthoz is, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

Megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.

Visszaindulás 17.30 órakor a reggeli érkezés helyéről. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21- 22 óra között.

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 10.990,- Ft/fő

+ városbelépő: 5,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + stornó biztosítás: 990,-Ft/fő     

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT BÉCSBEN
- Tenger Háza 1ADVENT BÉCSBEN
- Tenger Háza 2ADVENT BÉCSBEN
- Tenger Háza 3ADVENT BÉCSBEN
- Tenger Háza 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

10 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.