Utazás kép fő

Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdő

Időpont: 2025. február 16. (vasárnap)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz, amely megalapozta a ma látható fejlődést. Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel. A 83°C-os gyógyvíz fontos alkotórésze a nátrium-klorid, a hidrogén-karbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állították elő a híres Sárvári Termálkristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében. A 43°C-os alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz főként nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésére, neurológiai tünetegyüttesekre, izomlazító fürdésre.

A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést.

A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

A gyógyfürdő szárny medencéi:

félig fedett élménymedence (32-34 °C)

belső gyógymedence (35-37 °C)

belső gyógyvizes élménymedence (36-38 °C)

félig fedett gyógyvizes medence (34-36 °C)

A családi élményfürdőben a család apraja-nagyja jól érzi magát! Az új családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján!

Az exkluzív szaunavilág a nyugalom oázisa, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a kínálatból. Finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp medence, élmény-zuhanyok és óriás jacuzzik gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről. Ez a világ egy gyöngyszem a fürdőn belül, egy kis sziget, ahol a külvilág egy csapásra megszűnik. Azoknak is bátran ajánljuk, akik nem szeretik a túl forró szaunákat, hiszen itt a hagyományos finn szaunákon kívül bőven válogathatunk az egyéb kínálatból is. Az itt uralkodó csendes, nyugodt hangulat feltölt és kikapcsol.

Étkezési lehetőség a fürdőben.

Fürdő belépő: 6.300, - Ft/fő, csoportos 20 fő felett 5.400, - Ft/fő. Diák belépő (nappali tagozatos diákigazolvánnyal) 3.800, - Ft/fő, Gyermek belépő (3-14 év) 3.300, - Ft/fő (Az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

Visszaindulás Budapestre 17 órakor, várható érkezés 20 óra körül.

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 12.490,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 570,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdő 1Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdő 2Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdő 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.