Utazás kép fő

LUBICKOLÁS AZ OLASZ ADRIÁN

CAORLE - NON STOP

Időpont: 2024. július 20-21.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 00.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 00.30 órakor

Program

1. nap: Folyamatos utazás Szlovénián keresztül az Adriáig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon.

Egy nap nyaralás Caorle homokos tengerpartján.

Caorle az egyik legkedveltebb, festői üdülőhely, strandjai finomhomokosak, a tengervíz sekély. Az Adriai-tenger északi partvidékén, Jesolo és Bibione között fekszik. A romantikus óvárost szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony, mely messziről is látható. Caorle 15 km hosszú finom homokos, sekélyvizű strandja különféle sportolási lehetőségekkel várja az odaérkező turistákat. Három strandja, partszakasza van: a központi strand (Spiaggia di Levante, Spiagga di Ponente), Porto Santa Margarita, azaz a kikötő és környéke és a Duna Verde strandja.

A festői és igen hangulatos történelmi városközpontban számtalan látnivaló várja a látogatót, de ezek közül is kiemelkednek a Dóm a harangtoronnyal, és a tengerparton lévő Santuario della Madonna dell’Angelo szentély. További látnivalók még a Cattedrale di Santo Stefano (Szent István katedrális), valamint a szabadtéri kőfaragási emlékmű, a tengerparton található faragott kövekből álló hullámtörő. Igazi élvezetet jelent a városközpont keskeny, kanyargós utcácskáiban csavarogni. Aki múzeumot szeretne látogatni, annak érdemes megtekintenie a Tengeri Régészeti Múzeumot (Museo di archeologia del mare). A modern jachtkikötőben, a Darsena dell’orologioban pedig mindenkit elvarázsol a szebbnél szebb hajók sokasága. Ne feledkezzünk meg a shoppingról sem. A városközpont utcácskáinak számos üzletében mindent megtalálhat a vásárló, a ruházati cikkektől a kozmetikumokon át az ajándéktárgyakig minden megtalálható itt. Két napágy egy napernyővel: kb. 20 EUR/nap-tól.

Hazaindulás 21.00 órakor Budapestre. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Felszállási lehetőségek az M7 autópálya vonalán:

Ha nem a budapesti felszállást választja, legyen kedves jelezni megrendeléskor. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz (oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.

 *Kedvezmény: aki több időpontra befizet, 1000.-Ft/fő kedvezmény kap a további utakra !!!

Részvételi díj: 34.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 26.990,- Ft/fő

BBP+stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő    

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Megtelt
LUBICKOLÁS AZ OLASZ ADRIÁN
CAORLE - NON STOP 1LUBICKOLÁS AZ OLASZ ADRIÁN
CAORLE - NON STOP 2LUBICKOLÁS AZ OLASZ ADRIÁN
CAORLE - NON STOP 3LUBICKOLÁS AZ OLASZ ADRIÁN
CAORLE - NON STOP 4LUBICKOLÁS AZ OLASZ ADRIÁN
CAORLE - NON STOP 5
AkcióföldönNon-Stop utazásUtolsó helyek
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.