Utazás kép fő

ENERGYLANDIA

Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party

Időpont: 2024. Július 13-14

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 1.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.30 órakor

Program

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél-Lengyelországban. A Energylandiában 19 hullámvasút és 133 attrakció várja a látogatókat.

Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezünk a park nyitására. Egy belépővel használhatjuk a vidámparkot és a vízi világot is. Ezen a napon a park egy fergeteges varázslatok éjszakai programot is szervez. Meglepetések,  artisták, táncosok, attrakciók  és egy hatalmas Beach party vár ránk. Energylandia 7 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 74 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalin függők pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Száguldjon le az izgalmas hullámvasutakon és élvezze a profi művészek látványos élő show műsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá. Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót a Hyperion Európában legmagasabb egy 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park másik látványos hullámvasútja az Abyssus. Water Park egy egzotikus hely, ahol mindenki napozhat, pihenhet és csúszdázhat.  A Water Park zóna több mint 1800 m2-es medenceterület. Remek hely a szórakozásra és a kikapcsolódásra, melyet egy trópusi kiruccanásra terveztek. Találhatóak itt bárok, üzletek is. Jöjjön el velünk és próbálja ki a 19 különböző nehézségi fokú csúszdát. Az új Tropical Fun zónában található fantasztikus Exotic Fun csúszdánknak nincs párja. Energylandiában több étkezési lehetőséget is találunk. Az aqua park bárjaiban koktéljainkat iszogathatjuk. Fürdőruháját ne felejtse otthon! Belépőjegy árak: felnőtt kb. 199,-PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 149,-PLN. A belépő a vidámparkba és a vízi világban is érvényes. (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!) Foglaláskor kérjük megadni, hogy felnőtt vagy 140 cm magasság alatti gyermekjegyet vásároljon az iroda! Irodánk csoportos kedvezményt kap a jegyek árából, melyet igénybe tud venni, ha az iroda vásárolja a jegyet.

Hazaindulás Budapestre a park bezárása után (a varázslatok éjszakája miatt, a park 23 órakor zár) , érkezés reggeli órákban kb. 6-7 óra körül.          

Részvételi díj: 35.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 27.490,- Ft/fő

Az utazásra a jelentkezést, 2024. június 17-ig tudjuk fogadni!

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1980,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 1ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 2ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 3ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 4ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 5ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 6ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 7ENERGYLANDIA
Varázslatok éjszakája és egy fergeteges Beach Party 8
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.