Utazás kép fő

ENERGYLANDIA

Európa legnagyobb vidámparkja

Időpont: 2024. május 25-26.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 1.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.30 órakor

Program

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenkit lenyűgöz. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél-Lengyelországban. A Energylandiában több mint 75 hullámvasút és 123 attrakció várja a látogatókat.

Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezünk a park nyitására. Lehetőségünk lesz a különleges vidámpark hullám vasutainak kipróbálására.  Energylandia 7 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 70 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalin függők  pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ahol minden korosztály számára találnak attrakciókat. Száguldjon le az izgalmas hullámvasutakon és élvezze a profi művészek látványos élő show műsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá.  Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót, a Hyperion Európában a legmagasabb, 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park fő attrakciója a látványos Abyssus hullámvasút. Energyalandban étkezési lehetőséget is találunk, a gasztronómiai élmények garantáltak. Egyes attrakciók kipróbálásánál vizesek lehetnek, esőkabát viselése javasolt. Belépőjegy árak: felnőtt kb. 179,-PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 129,-PLN (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!) Foglaláskor kérjük megadni, hogy felnőtt vagy 140 cm magasság alatti gyermekjegyet vásároljon az iroda! Hazaindulás Budapestre a park bezárása után, érkezés kb. hajnali 1-2 óra körül.

Részvételi díj: 32.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 24.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP+stornó biztosítás: 1.980,-Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ENERGYLANDIA
Európa legnagyobb vidámparkja 1ENERGYLANDIA
Európa legnagyobb vidámparkja 2ENERGYLANDIA
Európa legnagyobb vidámparkja 3ENERGYLANDIA
Európa legnagyobb vidámparkja 4ENERGYLANDIA
Európa legnagyobb vidámparkja 5ENERGYLANDIA
Európa legnagyobb vidámparkja 6
AkcióföldönNon-Stop utazásújdonság
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

24 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.