BÉKÉSSZENTANDRÁS - SZOLNOK

(KASTÉLY, SŐRFÖZDE, REPTÁR-REPÜLŐMÚZEUM)


Időpont: 2021. november 14.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Program

Mai programunkat Szolnokon a Reptár Repülőmúzeumban kezdjük. A RepTár egy elsősorban hadászati célra épített légjárműveket és azok történetét bemutató interaktív kiállítás Szolnokon, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Egyedülálló gyűjteményként mutatja be a múlt katonai repülésének titkait. Felújított repülőgépek, rakéták, járművek és kiegészítők várnak. Interaktív ismeretterjesztő eszközökkel, kalandpályával, játszótérrel, étteremmel és sok izgalmas program vár, minden korosztálynak.

A 4D mozi terem a Hangárépület galériáján található, ejtőernyős és repülős filmeket vetítenek. Az élményt a 360 fokos körbetekintést biztosító VR-szemüvegek fokozzák és mozgó, pilótaülésekhez hasonló székek teszik még élet hűbbé. Lesz lehetőség még MiG-29 Szimulátor kipróbálására, csúszó pálya: a látogató az emeleten pihenő An-2 közepes szállító repülőgépből induló 30 méteres drótkötél csúszó pályán tesztelheti a sebességét, valamint lehetőség van dögcédula készítésre. Ajándékbolt, étterem és Kávézó is található a területen belül.

Izgalmas programunk után, Békésszentandrásra buszozunk. Itt először a Hunyadi kastéllyal ismerkedünk, ami egy un. romkastély. A kastélylátogatás keretében tulajdonképpen kilépünk a jelenből és egy 60 perces időutazást teszünk. A kastélylátogatás során az idegenvezetés olyan élményelemekkel keveredik, amik minden korosztály számára színvonalas időtöltést biztosítanak. Végül a Szent András Sörfőzdét nézzük meg. Története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Korábban senki sem szánta el magát arra, hogy valódi gyümölcsből készítsen sört Magyarországon. A kísérletezés jegyében két fiatalember egyre színvonalasabb söröket tett le az asztalra,így 16 hónap próbálkozás után jelent meg az első Meggyes sörük, majd beindult a gyümölcsös sörök végeláthatatlan sorozata, amelyet azóta is lelkesen ízlelgetnek a rajongók. 2011-ben már a Békésszentandrási lett az Év Sörfőzdéje. A Főzdelátogatást természetesen kóstoló zárja. Belépők: kb. 6.000,- Ft/fő. Visszaindulás 18 óra körül, Budapestre érkezés 20 óra körül.

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 7.290,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Utazás kép 1Utazás kép 2Utazás kép 3Utazás kép 4Utazás kép 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Még 28 hely foglalható!

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 24 órán belül a megadott emailcímre küldjük el (hétvégén a következő munkanap).

Utazás ára
(felárak nélkül):

7 290 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.