Utazás kép fő

New York-A város ami soha nem alszik

Csoportos városlátogatás magyar nyelvű idegenvezetéssel, repülőjeggyel, 5 éjszakai szállással és reggelivel deluxe manhattani szállodában

Időpont: 2024. október 05.

Utazás: repülővel

Tervezett menetrend: Budapest – Párizs  – New York                   1

Indulás: 12.15 órakor

Elhelyezés: 5 éjszakai szállás deluxe kategóriájú (helyi besorolás szerinti négycsillagos) szálloda kétágyas szobáiban

Ellátás: reggeli

Tervezett szállodák: Fairfield Inn & Suites Manhattan Central Park ****/ New York, Egyesült Államok 

Program

Fedezze fel a fantasztikus New Yorkot magyar nyelvű idegenvezető segítségével. Nézzen be a színfalak mögé, tartson velünk ezen az izgalmas programon amely betekintést nyújt a világ talán legismertebb városának az életébe.

1. nap • Budapest – New York

Elutazás repülőgéppel Budapestről New Yorkba párizsi átszállással. Az érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Manhattanben.

2. nap • New York

Félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Manhattanben: Greenwich Village, az Empire State Building épülete kívülről, Vasalóház, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, World Trade Center emlékhely, Brooklyn híd. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból. Fakultatív programlehetőség: Broadway show, egy musical megtekintése.

3. nap • New York

Félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Metropolitan múzeum, Fifth Avenue, Szent Patrik-katedrális, Rockefeller Center, Grand Central Terminal. Délután szabadprogram, este fakultatív New York by night program.

4. nap • New York

Délelőtt fakultatív program: hajóval átkelés a Szabadság-szigetre a szobor talapzatához, majd látogatás az ikertornyok helyén épült felhőkarcoló, a One World Observatory kilátójába. Az új torony nem csupán a kilátás miatt érdekes, építészetileg is felejthetetlen élményt nyújt. Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség, vagy séta a High Line szabadidőparkban, mely az egykori vasúti vágányok nyomvonalán épült.

5. nap • New York

Egész nap szabadprogram. A művészetrajongók 150 múzeum közül választhatnak érdeklődésük szerint modern vagy klasszikus témában, a sportrajongók érdeklődésére számot tarthat egy amerikai foci-, vagy egy kosárlabda mérkőzés megtekintése (a sportesemények versenyidénytől függőek, nem minden indulási időpontban érhetőek el). Aki a város legújabb látnivalóit szeretné felfedezni és madártávlatból gyönyörködni a felhőkarcolókban, felkeresheti a One Vanderbilt kilátókomplexumát, vagy a Top of The Rock hetven méteres magasságban lévő kilátóját a Rockefeller Centerben. New Yorkban a vásárlás is kihagyhatatlan élmény. A programtervezésben az idegenvezető segítséget nyújt. (magyar nyelven beszélő idegenvezető kíséri a csoportot Budapestről.)

Belépők ára: a részvételi díj tartalmazza a körutazásban szereplő látnivalók belépőinek árát.

Figyelem! az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges ((utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) melyet az utazás megkezdése előtt interneten lehet megkérni.

Poggyászkeret: 23 kg/fő feladható + 8 kg/fő kézipoggyász (55x40x23 cm). A feladott poggyász összes mérete (magasság+szélesség+mélység) nem haladhatja meg 158 cm-t. Fedélzeti ellátás az utazás során: a napszaknak megfelelő étkezés. 

Részvételi díj: 759.000,- Ft/fő-től

Partner irodánk: OTP TRAVEL

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
New York-A város ami soha nem alszik 1New York-A város ami soha nem alszik 2New York-A város ami soha nem alszik 3New York-A város ami soha nem alszik 4New York-A város ami soha nem alszik 5New York-A város ami soha nem alszik 6New York-A város ami soha nem alszik 7New York-A város ami soha nem alszik 8New York-A város ami soha nem alszik 9New York-A város ami soha nem alszik 10New York-A város ami soha nem alszik 11New York-A város ami soha nem alszik 12New York-A város ami soha nem alszik 13New York-A város ami soha nem alszik 14
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.