Állatkerti látogatás vagy fürdőzés

Nyíregyháza - Sóstó

Időpont: 2021. október 16.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.00 órától

Indulás: 6.30 órakor, Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Program

Pihenők közbeiktatásával folyamatos utazás Nyíregyháza Sóstóra. Megérkezés után szabadprogram, melynek eltöltésére több programra nyílik lehetőség: az egyik a nyíregyházi állatkert a másik az Aquarius élményfürdő. Ezeken kívül lehetőség van a szintén itt található Sóstói Múzeumfalu megtekintésére is.Nyíregyháza egyik büszkeségét nézhetjük meg, a Zöld Piramisnak nevezett magyar csodát, amely 2012 tavaszán nemzetközi építészeti díjat is kapott. Megnyitásának évében már mintegy 400 ezer látogatót fogadott. 2018-ban Európa legjobb állatkertjévé választották. A 30 ha területen világrészek fogadják a látogatókat, ahol az ott élő állatokat lehet megfigyelni a Sarkvidéktől az Amazonas-ig.A Zöld Piramis földalatti szintjén az Indiai Óceán élővilága jelenik meg. A látogatók üvegfolyosóban közlekedve az 500.000 literes akváriumban lévő cápák, ráják, korallok élővilágát tekinthetik meg. E fölött került kialakításra az Esőerdőház, amely sajátos hangulatával, egyedülálló élményt nyújt. A látogatók függőhidak magasságából tekinthetnek le a dzsungel gyönyörű növényeire, a 15 méter magasról lezúduló vízesés mellett elhaladva pedig olyan különleges állatokkal találkozhatnak, mint a komodói varánusz, az orángután, a páncélos rinocérosz, a krokodil vagy az óriáskígyó.

Tarzan ösvénye az állatkert legnagyobb területű, több hektáros bemutatója. A szavanna növényevőit bemutató terjedelmes kifutórendszert körbejárva afrikai elefántokkal, mocsári és addax antilopokkal, struccokkal, valamint a közös férőhelyen élő zebrákkal, jávorantilopokkal, watussi-marhákkal, és fehér orrszarvúval lehet találkozni. Akár több napot is el lehet tölteni a területen, amit kisbusszal is be lehet járni, vagy akár a tevegelés kipróbálására is lehetőség nyílik számtalan más élmény mellett. Akár több napra is elegendő a látványosságok, lehetőségek sora.

Belépő az állatkertbe:

3 év alatt:300 Ft, Családi jegy (2 felnőtt + 1 gyermek): 9.000 Ft, Gyerek (3-14 év):2.600 Ft, Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 11.500 Ft, Diák:2.600 Ft, Családi jegy (2 felnőtt + 3 gyermek):13.700 Ft, Felnőtt:3.900 Ft, Nyugdíjas:2.600 Ft, 70 év felett:600 Ft, Felnőtt csoport (15 fő, az ár fejenként értendő):2.800 Ft, Fogyatékkal élők részére:1.200 Ft, 2005. október végén nyitotta kapuit az Aquarius Élményfürdő Nyíregyháza-sóstógyógyfürdőn. A Parkfürdő területén belül 1,7 hektáros telken megépült új fürdőkomplexum rengeteg lehetőséget kínál. Fedett és kültéri gyógyvizes medencék, fedett pezsgőfürdő, légbefúvásos ülőfürdő biztosítja többek közt az önfeledt pihenést és szórakozást.- magas attraktivitású szabadidős-, és élményelemekkel egyedi, nagy vonzerejű kínálat valósul meg,

- a multifunkciós fürdő kínálata a térség fürdőkultúrájával összhangban van, családi programok alkalmas helyszínéül szolgál, kialakításával és szolgáltatásaival több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását biztosítja. 

Belépők:

felnőtt: 4.500,- Ft, 3 éves korig 100,- Ft, 3-6 éves korig 2.800,- Ft, diák, szenior (62 év felett) jegy 3.500,- Ft, 2 felnőtt + 1 gyermek 11.300,- Ft.

Visszaindulás 18.00 órakor, várható visszaérkezés 22.00 óra körül.


Részvételi díj: 13.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.690,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Utazás kép 1Utazás kép 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Még 27 hely foglalható!

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 24 órán belül a megadott emailcímre küldjük el (hétvégén a következő munkanap).

Utazás ára
(felárak nélkül):

9 690 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.