Utazás kép fő

NYUGAT-KARIB CSODÁK

MIAMI/USA/FLORIDA-OCHO RIOS-GEORGETOWN-COZUMEL-OCEAN CAY

Időpont: 2024. november 14.

Utazás I: repülővel/Budapest – Miami – Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon

Utazás II:MSC Seascape tengerjáró hajóval

Indulás: kora reggeli órákban ( a pontos indulás a későbbiekben lesz ismert)

Program

Fejedelmi fedélzeti kényeztetés, mesés látnivalók és izgalmak sora várja Önt az MSC Seascape karib-tengeri kalandjain. Jamaica és a mexikói Cozumel meghódítása mellett a hajótársaság saját szigete, az Ocean Cay és a hajó kényelme nyújt pihenést. A hajóút előtt a floridai Miamit is felfedezhetik, ahol két napot töltünk.

1. NAP • BUDAPEST – MIAMI

Elutazás repülőgéppel a kora reggeli órákban Budapestről Miamiba átszállással. Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása után szabadprogram. Szállás Miamiban.

2. NAP • MIAMI

Reggeli a szállodában, majd félnapos kirándulás az Everglades Nemzeti Parkban. Az édesvizű mocsár területén különböző páfrány, orchidea, mahagónifa és pálmafa mellett előfordul kócsag, pelikán, flamingó, aligátor, és szerencsés esetben virginiai szarvas, vagy akár párduc is. Részvétel egy aligátor bemutatón, majd visszautazás a szállodába. Szállás Miamiban.

3. NAP • MIAMI

Reggeli a szállodában, transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a hajóra. A kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.

4. NAP • TENGEREN

Egész napos hajózás a tengeren Jamaica irányába. Ezen a napon mindenki felfedezheti az MSC Seascape világát, mely az MSC egyik legújabb hajója. Vacsora és szállás a hajón.

5. NAP • OCHO RIOS

Kikötés a reggeli órákban. Fakultatív kirándulás a Dunn’s River vízeséshez, ahol festői zuhatagok sokasága fogadja a látogatókat. A víz mészkőteraszokon keresztül ömlik a kristálytiszta Karib-tengerbe, a híres vízesésben akár fürdeni is lehet. Ezt követően jamaikai büfé ebéd a tengerparton, majd szabadidő után visszautazás a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón.

6. NAP • GEORGETOWN

Kikötés a Kajmán-szigetek fővárosában, Georgetown-ban. Fakultatív program keretében pihenés a híres Hét mérföldes strandon található Coral Beach-en. A pihentető nap remek alkalmat nyújt a karibi térség egyik legszebb strandján való aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre. A strandolás után visszautazás a hajóra.

7. NAP • COZUMEL

Kikötés Cozumelben. Fakultatív programként kirándulás Cozumel egyik legszebb részén, a Chankanaab Nemzeti Parkba. Az aktív kikapcsolódásra remek lehetőség a sznorkeling, mely során a színes halak mellett feltűnnek víz alatti szobrok is. A parkban fóka show, krokodilok, botanikus kert maja régészeti leletek másolataival és a Hacienda Antigue tequila kóstolással, várja a vendégeket. Visszautazás a hajóra. Vacsora és szállás a hajón

8. NAP • TENGEREN

Egész napos hajózás a tengeren Ocean Cay irányába, mely során mindenki élvezheti a hajó nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat. A medence partján kényelmes napozóágyakból lehet gyönyörködni a tengerre nyíló kilátásban. Vacsora és szállás a hajón.

9. NAP • OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Kora reggel kikötés Ocean Cay szigetén. A varázslatos sziget a Bahamákhoz tartozó Bimini-szigetcsoport egyike és védett tengeri rezervátum. A 3,5 kilométernyi partszakasz hat csodálatos stranddal. Vízisport-tevékenységek, bahamai falu, éttermek, bárok és spa gondoskodik az itt eltöltött nap felejthetetlen élményeiről. Vacsora és szállás a hajón.

10. NAP • MIAMI

Reggel érkezés Miamiba. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról, majd transzfer a repülőtérre. Útközben panoráma városnézés Miamiban. Hazautazás a késő délutáni órákban.

11. NAP • BUDAPEST

Érkezés Budapestre késő délelőtt.

A RÉSZVÉTELI DÍJ AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÁRÁT TARTALMAZZA

 • utazás repülőgéppel,

 • transzfer légkondicionált autóbusszal 

 • 2 éjszakai szállás Miamiban helyi négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban reggelivel

 • 7 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel 

 • teljes ellátás a hajóút során 

 • kikötői illetéket és kötelező szervizdíjat 

 • félnapos kirándulás az Everglades Nemzeti Parkban és félnapos panoráma városnézés Miamiban 

 • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata 

 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt 

 • audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során.

Vízum: a biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba. A beutazáshoz érvényes ESTA engedély szükséges, melyet a részvételi díj nem tartalmaz.

Részvételi díj: 1119000,- Ft/fő 

Partner irodánk: OTP Travel

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 1Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 2Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 3Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 4Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 5Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 6Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 7Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 8Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 9Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 10Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 11Nyugat-Karibi csodák-Miami és Florida az MSC Seascape fedélzetén 12
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.