Utazás kép fő

ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF

Időpont: 2023. december 2.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

A mai napon először az ünnepi díszbe öltözött egykori koronázó várossal ismerkedünk. A belváros felé haladva a Szlovák Nemzeti Színház, a hajdani Vigadó és számos palota kelti fel érdeklődésünket. Az óvárosban járva megtekintjük az egykori koronázó templomot, a Szent Márton székesegyházat, felsétálunk a történelmi nevezetességű Vár teraszára, ahonnan páratlan kilátás nyílik az alattunk elterülő városra, majd a Mihály kapun áthaladva érkezünk az Óvárosba, ahol a világhírű gobelineiről híres Prímás Palotával, a régi Városházával, az országgyűlések egykori épületével, az egymást követő híres templomokkal találkozhatunk. A hangulatos városháza téren járva élvezhetjük az adventi vásár hangulatát.

Schlosshof – Vezetés keretében Savoyai Jenő herceg, lakó- és reprezentációs termeit járhatjuk végig, valamint a barokk kápolnában és a díszteremben is teszünk látogatást. A kastélybeli körséta alkalmával minden érzékszervünket megszólítják: a gyertyával díszített koszorúk, a dísztermek gazdagsága, a betlehem felett emelkedő egyedülálló barokk kápolna, egészen a hatalmas karácsonyfáig…

Advent alkalmával a hagyományos karácsonyi vásár is megrendezésre kerül, igazi barokk karácsonyi hangulat lengi be a külső és belső tereket egyaránt, válogatott kézműves termékekkel, kulináris különlegességekkel.

A látogatás után hazautazás, várható visszaérkezés Budapestre 20-21 óra között. Belépők: kb. 22,- €

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 10.490,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!


undefined ikon
ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF 1ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF 2ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF 3ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF 4ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF 5ADVENT POZSONY ÉS SCHLOSSHOF 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.