Utazás kép fő

JÁSZBERÉNY ÉS HATVAN

séta a pingvinekkel, JÁSZ múzeum

Hatvany múzeum és Sörfőzde

Időpont: 2024. március 3.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Program

Jászberényi programunkat az Állatkert megtekintésével kezdjük. A mintegy 4,5 hektárnyi területen elterülő az állatok igényeinek megfelelő bemutatóterek épültek, amelyek a természetes élőhelyek alapján nemcsak tágasak, de számos környezeti elemmel is rendelkeznek. A téli időszak egyik legkedveltebb és legkülönlegesebb programja a pingvin séta, amely során a látogatók a pápaszemes pingvinek társaságában sétálhatják körbe az állatkert területét. A pingvin sétán mi is reszt veszünk.

Ellátogatunk Magyarország egyik legrégibb tájmúzeumába, a Jász Múzeumba. Legféltettebb kincse a jászok jelképe a Lehel kürt. E mellett részletesen megismerkedhetünk a jászok életével, a gazdag kiállítási anyag segítségével.

Egy kis városi séta után indulunk Hatvanba. Itt a Hatvany Lajosról elnevezett múzeumba látogatunk, mely a város egyik kiemelt jelentőségű műemléke, ami a régi Sörház épületében található. Itt látható Lesznai Anna képzőművészeti hagyatéka, amely egyedülálló az országban. Látványos néprajzi és történeti gyűjtemény mutatja be a város múltját, jelenét. Felélesztve a hagyományt, az épületben söröző is működik, ahol a helyben főzött söröket - 4 fajta íz világban (világos-, búza-, barna, illetve meggysör) ez utóbbi szezonális májustól októberig kínálják a látogatóknak. Várható visszaérkezés Budapestre, 18-19 óra körül. Belépő: kb. 6.000,- Ft/fő.

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Megtelt
JÁSZBERÉNY ÉS HATVAN
séta a pingvinekkel, JÁSZ múzeum
Hatvany múzeum és Sörfőzde 1JÁSZBERÉNY ÉS HATVAN
séta a pingvinekkel, JÁSZ múzeum
Hatvany múzeum és Sörfőzde 2JÁSZBERÉNY ÉS HATVAN
séta a pingvinekkel, JÁSZ múzeum
Hatvany múzeum és Sörfőzde 3JÁSZBERÉNY ÉS HATVAN
séta a pingvinekkel, JÁSZ múzeum
Hatvany múzeum és Sörfőzde 4JÁSZBERÉNY ÉS HATVAN
séta a pingvinekkel, JÁSZ múzeum
Hatvany múzeum és Sörfőzde 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.