Utazás kép fő

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

Időpont: 2024. június 15.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.30 órakor

Program

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő Magyarország egyik legrégebben üzemelő gyógyvizes fürdői közé tartozik. Egy festői szépségű zöldövezetben terül el, ami 8 hektár nagyságú, saját belső tóval. A strandfürdő területén található 2 gyógymedence, 1 gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással, ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült, 2 termálmedence, gyermekmedence és egy 500 m2-es ifjúsági élmény medence sodrófolyosóval és csúszdával. A fürdő fedett részlegén 4 db teljesen megújult fedett medence, gyógytorna, gyermek és egy fekvőpados élménymedence üzemel.  A kitűnő termálvíz reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak. A fürdő vendégei közül sokan ivókúrát is folytatnak, hiszen tapasztalataik szerint csökkenti a gyomorégést és enyhíti a gyomorpanaszokat. 

Fürdés előtt, aki szeretne rész venni, két különleges programra invitáljuk. Egy gazdag néprajzi magángyűjteményt nézhetnek meg, majd a településsel ismerkedhetünk meg egy informatív fél órás traktoros utazás során a fürdőzés előtt

Fürdő belépő: felnőtt: 3.300,- Ft/fő, diák/nyugdíjas: 2.800,- Ft/fő,

Csúszdajegy egész napos 1.000,- Ft/fő,

Egyéb belépők: kb. 3000,-Ft/fő

Visszaindulás 18 órakor, érkezés Budapestre 20-21 óra körül.

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 1Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 2Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 3Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 4Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 5Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 6Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 7Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 8
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

14 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.