Utazás kép fő

LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI

MONZA ÉS MILÁNÓ

Non-Stop utazással

Időpont: 2024. szeptember 20-22.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 18.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 18.30 órakor

Program

Milánó Olaszország második legnagyobb városa, Lombardia régió székhelye. Milánót Olaszország gazdasági fővárosának tartják, hiszen az ország legnagyobb ipari központja. Világhírét a divatházainak, valamint operaházának köszönheti, illetve a Santa Maria delle Grazie templomnak, amely otthont ad Leonardo da Vinci híres festményének, Az utolsó vacsorának.

1 nap: Indulás 18:30 órakor a Népligeti parkolóból. Folyamatos utazás pihenőkkel Szlovénián keresztül, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: A reggeli órákban érkezés Monzába, a Longobárd királyok egyik koronázó városába. A város  legjelentősebb épülete a Dóm. Itt találjuk a Theodolinda királyné sírját őrző kápolnát, amelyben quattrocento freskók mesélnek életéről. Itt őrzik a híres longobárd vaskoronát is, melyet legutoljára Napóleon helyezett saját fejére. A Monzai dóm, a múzeum, kincstár és vaskorona látogatását és annak belépőjegyét  előre le kell foglalni, utólagosan nem lehet belépőjegyet váltani, ezért foglaláskor kérjük jelezni a részvételi szándékot! Délután tovább utazunk Milánóba. A városnézés során megismerkedünk a város legősibb látnivalóival, elsőként a híres Dómmal, amelyet 600 éven át építettek. Nemcsak kívülről és belülről érdemes végig járni, hanem megéri a látvány, amely az épület tetejéről tárul elénk. A Milánói dóm előre egyeztetett időpontban látogatható, annak belépőjegyét  előre le kell foglalni, ezért foglaláskor a kérjük jelezni a részvételi szándékot! Innen néhány lépésre található a Galleria, amely egy 195 m hosszú, négyemeletnyi magasságú, üveggel fedett csarnok elegáns üzletekkel és vendéglőkkel. A csarnok végén a világhírű Scalához jutunk, amely az operaművészet vezető színháza. Az egyszerű homlokzat nem is sejteti, hogy belsejében milyen hatalmas arányú nézőtér rejtőzik. Hatemeletnyi páholysorral, több mint 3000 férőhellyel. Érdemes egy pillantást vetni a Palazzo Marino reneszánsz épületére is, amely ma a városházának ad otthont. Innen rövid sétával érjük el a Castello Sforzesco-t, a milánói hercegség tündöklésének és bukásának színterét. A várban ma a város egyik nagy múzeuma tekinthető meg. Itt városnéző sétánk végetér, szabadidő. Szabadidőben javasoljuk a vár megnézését, vásárlást a divat fővárosában vagy Milánó elegáns városának felfedezését.  Hazaindulás Budapestre 22 órakor  folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Belépő jegyek: kb. 45 €

3. nap: Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Részvételi díj: 51.490,- Ft/fő 

Akciós ár: 39.990,- Ft/fő

Biztosítás: 2.970,- Ft/fő  

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI
MONZA ÉS MILÁNÓ
Non-Stop utazással 1LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI
MONZA ÉS MILÁNÓ
Non-Stop utazással 2LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI
MONZA ÉS MILÁNÓ
Non-Stop utazással 3LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI
MONZA ÉS MILÁNÓ
Non-Stop utazással 4LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI
MONZA ÉS MILÁNÓ
Non-Stop utazással 5LOMBARDIA ELEGÁNS VÁROSAI
MONZA ÉS MILÁNÓ
Non-Stop utazással 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

39 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.