Utazás kép fő

Különleges szilveszteri fényjáték

SZILVESZTER MONACOBAN

Időpont: 2024. december 30- 2025. január 1

Utazás: autóbusszal-NON STOP utazás

Találkozás: 15:45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 16.00 órakor

Program

1. nap: Elutazás a délutáni órákban, találkozás 15.45 órakor a Népligetben, a Planetárium előtt. Utazás Szlovénián és Olaszországon át Franciaországba.

2. nap: Érkezés a délelőtti órákban az európai mini államok egyikébe, Monacoba és Monte Carloba, amelyet Franciaország ölel körül. Monacóban először a királyi palotához igyekszünk, ahol minden nap déli 12 órakor lehetünk tanúi az őrségváltásnak. Ezután a templomot keressük fel, ahol a Grimaldi család tagjai nyugszanak, közöttük Grace Kelly is. Ezt követően szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében az Oceanográfiai Múzeum akváriumaiban úszkáló halakban gyönyörködhetünk (belépő: kb. 20,- €/fő), vagy barangolhatunk az egzotikus kert különleges növényei között, illetve a luxus jachtok kikötőjében tehetünk sétát. Útközben a Forma-1 rajongói testközelből vehetik szemügyre a híres monte carlói futamok színhelyét. A bátrabbak pedig a híres kaszinóban próbálhatnak szerencsét. Innen a Riviéra egyik kedves kisvárosába, Eze-Village-be utazunk tovább, ahol elsőként a Galimard parfümgyárban teszünk látogatást. Egy vezetés keretében ismerkedünk meg a parfümkészítés titkaival. A vezetés után vásárlásra is nyílik lehetőség.  Érdemes még felkapaszkodni a városka legmagasabb pontjára is, a hegy tetején trónoló várhoz, mert innen nemcsak a panorámában gyönyörködhetünk, hanem magunkba szívhatjuk a városka középkori hangulatát is. Eze-Village-ből a Moyenne Corniche-on, vagyis a Középső Párkánynak nevezett úton indulunk tovább Cannes-ba. Cannes városába érkezve végigsétálhatunk a híres Croisette Promenádon, ahol a neves színészek kézlenyomatait lehet lefényképezni, illetve megnézni a Fesztivál Palotát, amely a Cannes-i filmfesztiváloknak ad otthont. Innen visszatérünk Monaco – Monte Carloba, ahol éjfélkor  fergeteges fényjátékkal köszönthetjük a 2025-ös Újévet. Monaco már nem az általunk megszokott tűzijátékot , hanem a modern , új trendet követve egy csodálatos fényjátékkal kápráztatja el a miniállamba látogatókat.  Hajnali 1 óráig szabadprogram, ezután elindulunk autóbuszunkkal hazafelé.

3. nap: Folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Budapestre. Várható visszaérkezés a késő délutáni órákban.

Részvételi díj: 59.990,- Ft/fő

Akciós ár: 47.990,- Ft/fő

(Szeptember 15-ig való befizetés esetén, utána 49.990,-Ft)

Kötelezően fizetendő, városbelépő: 10,-€/ fő  

BBP + Stornó biztosítás: 2.970,-Ft/fő  

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

FIGYELEM! Kérjük, hogy az időjárásnak megfelelő meleg holmit is vigyenek magukkal!

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN 1Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN 2Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.